Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali'nin Eski Eşinden Şok İtiraf!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali’nin Eski Eşinden Şok İtiraf!

Atv ekranlarının  sevilen dizilerinden Kimse Bilmez 16. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, Ali, Pilot’un düştüğü durumdan kurtarır ve Duygu’nun ailesine kefil olur. Böylelikle ikili ilişkilerine devam eder. Ali’nin eski eşi yıllar sonra çıkıp  gelir. Ali’nin eski eşinden şok itiraf geliyor. Özlem, Ali’ye bir oğlu daha olduğunu söylüyor. Oğlu öldükten sonra eşinin hamile olduğunu bilmeyen Ali, büyük bir sevinç yaşayacak.

Pazar Dizileri 2019

Ali’nin Eski Eşinden Şok İtiraf!

Kimse Bilmez 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali’nin oğlunun yaşadığını öğrenen Sevda, Özlem’in karşısına geçip onca yıl bir babadan oğlunu nasıl sakladığının hesabını sorar. Ali, ne olduğunu anlayamaz. Uygar ise Sevda’yı sakinleştirmeye çalışır. Özlem, Ali’ye söylemediği sırla yıllardır vicdan azabı çektiğini ve onun bir oğlu daha olduğunu söyler. Ali, duydukları karşısında şok olur.

İşte Kimse Bilmez 17. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1180955202997964800

KİMSE BİLMEZ 16. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Duygu’nun annesiyle babası onun Pilot’la ilişkisini kesmesini bir daha görüşmemesini ister. Duygu, Pilot’u çok sevdiğini onun çok değiştiğini söyler. Ali, kardeşinin olma ihtimali olanlara baktığında Pilot’in fotoğrafını görür ama onun Vedat’ın kardeşi olduğunu duyduğu için onu rest çekip başka ihtimallere bakar. Pilot, Sevda’nın yanına gidip, Ali’nin başına bela olduğunu ve artık onun yakasını bırakmasını ister.

Sevda, Ali’nin hapisten çıktığını duyunca yanına gider ama ondan yüz bulamaz. Özlem, mahallede Ali’yi arar ve Hüdaverdi’ye rast gelir ve onu bulmasına yardımcı olur. Ali’nin kapısının önünde oturup bekleyen Özlem’i gören Tuğçe, onun Ali’nin eski eşi olduğunu öğrenir ve evine götürür. Sevda’yı da evine çağırıp onları karşı karşıya getirir. Özlem, Ali hakkında sorular sorunca  ona ne kadar yakın olduğunu sorduğunda Tuğçe, araya girip Sevda’nın evli bir kadın olduğunu söyler.

Pilot’un başı belaya girer ve onu kurtaran Ali olur. Hatta Duygu’nun ailesiyle konuşup ona kefil olduğunu söyler. Pilot, Ali’ye bundan sonra sen  benim abimsin der. Özlem, Ali’ye  yıllardır çektiği bir vicdan azabı için geri döndüğünü anlatırken ev kurşun yağmuruna tutulur. Dışarı çıkıp telefonda konuşan Özlem’in konuşmalarını Sevda duyar ve Ali’ye giderek oğlunun yaşadığını söyler.

Kimse Bilmez 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali’nin Oğlu Yaşıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler