Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selim Babasını Öldürenin Kim...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selim Babasını Öldürenin Kim Olduğunu Öğreniyor!

Show Tv ekranlarının efsaneleşen dizilerinden Çuku 3. sezon 4. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde; Akın, amcasını öldürüp mahallenin sahibi olmak için iş birliği yaptığı Timsah ve Azer ile yaptığı tuzak tuttu sanıyor ama mahalleye geldiği zaman herkesin, ‘ Çukur bizim evimiz Yamaç babamız’ sloganlarını duyduğu zaman şok oluyor. Çukur’un yeni fragmanında, Selim babasını öldürenin kim olduğunu öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Selim Babasını Öldürenin Kim Olduğunu Öğreniyor!

Çukur 3. Sezon 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cumali,Yamaç’ı yaralı olarak buluyor. Azer, Efsun’a Yamaç’ın aradan çıktığını yani öldüğünü söylüyor. Yamaç’ı,  Cumali kendisine getiriyor. Selim’i ziyarete giden Yamaç, abisinden tokat bir soruyla karşılaşıyor. ‘Babamı niye ölürdün Yamaç’?

İşte Çukur 3. sezon 4. bölüm 2. fragmanı…

ÇUKUR 3. SEZON 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Azer’in kız kardeşinin gelinlikler içinde yatan cansız bedenine, annesi ağıtlar döküp takılarını göz yaşları içinde dizer. Sıranın kendisinde olduğunu anlayan Timsah’ın gözü kendisine doğrultulacak silahı arar ve kendince güvenli bir yere gidip en sevdiği müziği açıp dans etmeye başlar. Akın, Azer’in öldürülmediğini öğrenir ve Yamaç’a bel bağlamayacağını anlar. Başka plan yapmaya başlar.

Yamaç,.Timsah’ın saklandığı yeri bulup içeri girmeyi başarır ve onu vurarak babasının tesbihini de oraya bırakır. Çelik yelek giyen Timsah hayatta kalmayı başarır. Aliço’nun babası onu hapseder. Kapatıldığı yerden kaçmaya çalışan Aliço bir türlü başarılı olamaz. Akın, kendi adamlarına kendisini dövdürüp yaralı bir şekilde eve gelir ve Karaca’dan kendisine yarım etmesini ister. Efsun, akıl hastanesinde yatan kendinde olmayan Yücel’in başına gidip onunla konuşur. Babasının aslında nasıl biri olduğunu onu nasıl öldürdüklerini, ama yanlış kişiyi öldürüp gömdüklerini bir bir anlatır.

Efsun odadan çıktıktan sonra Yücel parmağını oynatır. Yamaç Efsun’un karşısına çıkarak silahını çeker. Efsun, Yamaç’a masallar anlatmaya başlar ve etkisi altına almayı başarır. Vartolu gittiği hapishanede işkenceler görür ve hücreye kapatılır. Karanlık odada gözlerini yumarak babasından bir masal anlatmasını ister. Vartolu babasından dinlediği masalla uyur. Akın, Timsah ile işbirliği yapıp Yamaç’a tuzak kurar, Yamaç’ın arabasına ateş edip ona telefonda izletirler. Azer, Yamaç’ın ölüsünü görmeden inanmayacağını söylediği sırada araba ateş alır.

Çukur 3. Sezon 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç’ı Sapasağlam Gören Akın Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler