Ana SayfaDedikoduMiray Daner'in Ayrılık Sonrası İlk Açıklamaları;

İlgili Postlar

Miray Daner’in Ayrılık Sonrası İlk Açıklamaları;

Ağustos ayının başlarında Kubilay Aka ile iki buçuk senelik ilişkisini ihanet nedeniyle sonlandırma kararı lan Miray Daner ayrılık ardından erin bir sessizliğe bürünmüştü. Dün bir tiyatro oyunu çıkışı objektiflere yakalanan Miray Daner sessizliğini bozdu. İşte Miray Daner’in ayrılık sonrası ilk açıklamaları;

Kubilay Aka ve Hilal Altınbilek İlişkisine Veto!

Ayrılık sonrası birlikte samimi fotoğrafları ortaya çıkan Hilal Altınbilek ve Miray Daner birlikte olduğu iddialarına uzunca bir süre cevap vermemişti. Kubilay Aka sorularına karşı ortamlardan uzaklaşan Hilal Altınbilek’in dizi prodüksiyonuyla da sakıntılı yaşadığı gündeme gelmişti. İddialara göre “Bir Zamanlar Çukurova”nın güzel oyuncusu yasak aşk iddialarıyla gündeme gelinde dizisinin prodüksiyon şirketiyle sorun yaşadığı için bu aşka son noktayı koymak zorunda kalmış.

Miray Daner Mutluluğuyla Nispet Yaptı!

Kubilay Aka Kafaları Karıştırdı!

Ayrılık sonrasında ilk kez konuşan Kubilay Aka Miray Daner sorusuna “Açıklamaları muhatabına yapıyorum.” şeklinde yanıt vermiş ve ardından Bade İşçil’le görüntülenmişti. Bu açıklamaların ardından yan yana yakalanan ikili hakkında aşk dedikoduları gündeme gelse de Aka Instgram hesabından ilişki iddialarını yalanlamıştı.

Kubilay Aka Kimdir?

Miray Daner’in Ayrılık Sonrası İlk Açıklamaları;

Kubilay Aka ile ayrılığının ardından objektiflerden uzak duran Miray Daner, geçtiğimiz gün Onur Saylak ve Şükran Ovalı’nın da yer aldığı “Evlat” oyununu izlemeye gitti. Oyun çıkışı objektiflere yakalanan ve kendisi hakkında sorulan sorulara yanıt veren Daner, Kubilay Aka ile ayrılığı hakkındaki sorulara “Konuşmamayı tercih ederim aslında zaten sessiz kaldım bir süre o yüzden konuşmak istemiyorum. Her şey çok güzel gidiyor ve çok iyiyim.” açıklamasını yaptı.

Miray Daner Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler