Ana SayfaÜnlülerGürkan Şef'in Şaşırtan İmajı!

İlgili Postlar

Gürkan Şef’in Şaşırtan İmajı!

Nişantaşı’nda Steakhouse restoranını açan Gürkan Topçu ikinci yerini Etilerde açmıştı. Gürkan Şef diye adından diye söz ettiren Gürkan Topçu yurtdışında da ün saldı. Şimdilerde ise yeni projesi için imajı değişikliği yaptı. Sosyal medyada çok konuşulan bu imaj değişikliği sevenlerini şaşırtacak.

Gürkan Şef Program İçin İmaj Değiştirdi

Bir çok insanın vazgeçilmezi haline gelen mangal keyfini kendine özgü bir şekilde yorumlayan Gürkan Şef uzun zamandır ekranlarda görünmüyordu. Yeni projesi ile ekranlara dönen Gürkan Topçu’nun yeni programı ‘Gürkan Şef ile Mangal Zamanı’ ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Cumartesi günü ilk yayına başlayan Gürkan Şef sosyal medyada çok konuşuldu. Ünlü şef her Cumartesi saat 14.00’da ekranlarda olacak. Sezon boyunca programda ünlü isimleri de ağırlayacak. Lezzetli ve özel tarifleriyle değişik tatlara gönül kuracak olan Gürkan Şef sevenlerini ekranlara kilitleyecek. Cumartesi günleri sevenleri ile buluşacak olan Gürkan Şef yeni imajı ile de sevenleriyle olacak.

 Gürkan Topçu Kimdir?

 Yeni İmajı Cem Talu’nun Objektiflerine Yansıdı

Sezona hızlı giriş yapan Gürkan Topçu yeni imajı ile çok şaşırttı. Program için imaj değişikliği yapan Gürkan Şef yeni imajı ile Cem Talu’nun objektiflerine poz verdi. Yapılan hazırlıklar sonucunda çekimler tamamlandı. ‘Yaptığımız iş kadar sunumda çok önemli’ diyen Gürkan Şef çekimler sırasında Gürkan Şef hiç bir masraftan kaçınmadı. Gürkan Şef ve Mr. Asado markası Türkiye’de ve tüm dünya da büyümeye devam ediyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler