Ana SayfaDedikoduHadise Demet Akalın'la Tartışmasına Son Noktayı Koydu!

İlgili Postlar

Hadise Demet Akalın’la Tartışmasına Son Noktayı Koydu!

Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda Demet Akalın Hadise’yle sert bir tartışmanın ilk fitilini yakmıştı. Uzun süre sessiz kalan Hadise dün itibariyle sessizliğini bozarak isyan etti! Dün sosyal medya hesabından bir hikaye paylaşarak Demet Akalın’la yaşadığı polemik hakkında açıklamalar yapan Hadise, Demet Akalın’la tartışmasına son noktayı koydu. İşte Hadise’nin o açıklaması;

“Mekanın Sahibi Geri Geldi”

Hatırlarsanız Demet Akalın’ın tepkisine neden olan şey Hadise’nin konser sonrası yaptığı paylaşımdı. Demet Akalın’ın ardından Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda verdiği konserle dinleyicisiyle buluşan Hadise konser fotoğraflarını sosyal medyada “Mekanın Sahibi Geri Geldi” açıklamasıyla paylaşması ikili arasında tartışmaya neden olmuştu.

Demet Akalın ve Hadise Polemiği Mi Başlıyor?

Tartışma Durulmadı!

Hadise’nin “Mekanın Sahibi Geri Geldi” yorumuna karşılık sinirlenen Demet Akalın, “Her yerin sahibi olsun. Koca yok, yalnız uyuyor.” yorumuyla gündeme damgasını vurmuştu. Konser polemiğine özel hayat çatışmasının karışması işleri iyice kızıştırmış ve Hadise’de “İyi ama onun da kocası yok. Geçen yıl boşanmamış mıydı?” göndermesi yaptığı iddia edilmiş ve ardından ikilinin sosyal medya paylaşımlarında da birbirlerine göndermeler yaptığı gündeme gelmişti.

Demet Akalın Kimdir?

Hadise Demet Akalın’la Tartışmasına Son Noktayı Koydu!

Dün sosyal medya hesabından açıklama yapan Hadise, tartışmalara son noktasını koydu. Demet Akalın hakkında söylediği iddia edilen sözleri hiçbir zaman dile getirmediğini belirten Hadise, sadece işine odaklandığını ve bu tip söylemlerin duruşuna aykırı olduğunu açıklayarak böyle tartışmaların içerisinde hiçbir zaman yer alamayacağını açıkladı.

Hadise Kimdir?

Hadise'den Demet Akalın Açıklaması!
Hadise Demet Akalın’la Arasındaki Tartışmaya Son Noktayı Koydu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler