Ana SayfaÜnlülerIvana Sert bu sefer de Ezhel’in Felaket şarkısını seslendirdi

İlgili Postlar

Ivana Sert bu sefer de Ezhel’in Felaket şarkısını seslendirdi

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren moda ikonu Kıbrıs’ta düzenlenen Fashion TV Model Awards 2019’da sahneye çıktı. Mayolu kostümüyle dikkatleri üzerine çeken Ivana Sert son zamanların popüler sarkıcısı Ezhel’in Felaket şarkısını seslendirdi.

 TEPKİLER DEVAM ETTİ

Podyumdaki performansını sosyal medya hesabından paylaşan Sert, bundan önceki performanslarında olduğu gibi bu performansında da takipçilerini ikiye böldü. Bir kısmının Sert’in sesine ve performansına tepki gösterirken bir diğer kısım ise takdir etti.

 EZHEL FELAHETLE YİNE ŞAŞIRTTI

Moda sektörünün tanınan ismi Ivana Sert, müzik sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Geçen mayıs ayında ilk şarkısı “İmalat Hatası” şarkısını çıkardı. Ardından Ahmet Kayanın “Kum Gibi” şarkısını seslendiren Sert kum gibi performansıyla sosyal platformlarda çokça konuşulmuştu. Dinleyicilerin çoğundan geçer not alamamıştı.  Katıldığı bir programda Ahmet Kaya’nın abisi Mustafa Kaya, Sert’e “Programa Ivana Sert isimli bir kardeşimiz katılmış ve Ahmet Kaya’nın Kum Gibi şarkısını okumuş. Bana da şarkının sözlerini değiştirmiş, sözlere başka anlamlar yükleyip, çarpıtmış’ diye duyumlar geldi. Ben de merak ettim ve programı izledim. Fakat şarkının sözlerinde herhangi bir değişiklik ve herhangi bir başka anlam yükleme ya da çarpıtma görmedim. Şarkıyı gayet güzel ve ritmine uygun bir şekilde okumuş. Yüreğine sağlık Ivana kardeşimizin. Medeni cesaret göstermiş, televizyona çıkmış okumuş. Ben eleştiri yapmayacağım çünkü eleştiri yapılacak bir şey yok. O eleştiri yaptığını zannedip de hezeyan gösterenleri de kınıyorum. Türk insanına yakışmayan sözler söylemeyin”  sözleriyle sahip çıkmıştı. Bunun ardından son tercihiyle farklı bir tarzda yine şaşırttı. Podyumda Ezhel-Felaket şarkısını yorumlayan Sert, cesur kostümüyle yarışmacı kızlarında dansı eşliğinde yine gözleri üstüne topladı.

Ivana Sert Kimdir?

Ivana Sert bu sefer de Ezhel’in Felaket şarkısını seslendirdi.
Ivana Sert bu sefer de Ezhel’in Felaket şarkısını seslendirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler