Ana SayfaDedikoduMiray Daner Mutluluğuyla Nispet Yaptı!

İlgili Postlar

Miray Daner Mutluluğuyla Nispet Yaptı!

Miray Daner ve Kubilay Aka geçtiğimiz ay iki buçuk senelik ilişkilerine nokta koymuşlardı. Ayrılık hakkında Daner hiçbir açıklama yapmazken Kubilay Aka duygusal bir mesajla veda etmişti. Çiftin ayrılık sebebinin aşklarunın bitmesi olduğu düşünülüyordu ki Aka ihanet iddialarıyla gündeme geldi. İhanete uğrayan güzel oyuncudan bu konu hakkında da bir açıklama gelmemişti. Ayrılık sonrası sessizliğini korumaya devam eden Miray Daner mutluluğuyla nispet yaptı!

Yaşandı Bitti Saygısızca…

Birbirine en çok yakışan çift seçilen Kubilay Aka ve Miray Daner’in ayrılığı bir döneme damgasını vuran Burak Kurt’un şarkı sözlerindeki gibiydi… Kubilay Aka’nın ilişkilerini yürütmedikleri yönünde açıklama yapmasının hemen ardından birkaç gece önce Hilal Altınbilek ile bir mekanda çekilen samimi pozları gündeme damgasını vurmuştu. Ardından iç yüzü açığa çıkan ayrılıkta Daner’in ihaneti bir takipçisinin mesajıyla öğrendiği ve ardından ayrılma kararı verdiğini açıklamıştı.

Miray Daner Ayrılığı Mesajla Öğrendi!

“Bana Söyleyecek Bir Şey Kalmadı”

İhanet iddialarının ardından Aka’nın biranda sessizliğe bürünmesi iddiaları iyice güçlendirmiş ve gözleri Hilal Altınbilek‘e yöneltmişti. Ayrılıktan birkaç gün sonra görüntülenen Altınbilek dizisi hakkında gelen soruları yanıtlarken Kubilay Aka sorusu karşısında gerilmiş ve yanıt veremeden oradan ayrılmıştı. Bu olaydan birkaç hafta sonra açıklama yapan Altınbilek, “”Bana söyleyecek bir şey kalmadı. Herkes yorum yapıyor zaten.” açıklamasını yapmıştı.

Hilal Altınbilek Kimdir?

Miray Daner Mutluluğuyla Nispet Yaptı!

Ayrılığın başından beri herhangi bir açıklama yapmayan Miray Daner sessizliğini hala korkuyor. İhanet sorularına yanıt vermeyen güzel oyuncunun bir süredir herhangi bir paylaşım yapmaması da gözlerden kaçmamıştı ki Daner’den dün mutluluk pozu geldi. Miray Daner’i yeniden gülerken gören sevenleri beğeni yağmuruna tuttu. Instagram hesabından güldüğü bir fotoğrafı paylaşan Daner’in yaşanan ayrılık ve ihanet sürecine nispet yaptığı düşünüldü.

Miray Daner Kimdir?

Miray Daner Mutluluğuyla Nispet Yaptı!
Miray Daner Mutluluğuyla Nispet Yaptı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler