Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan Kendisine Kıro Diyenlere İmalı Cevap!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Kendisine Kıro Diyenlere İmalı Cevap!

Pop müziğin Kraliçesi olarak adlandıran Demet Akalın geçtiğimiz gün ikinci kez Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde dinleyicileriyle buluştu. Konserde kendisi hakkında açıklamalar yapan Demet Akalın kendisine görgüsüz ve kıro gibi yorumlar yapanlara cevap vermeyi de unutmadı. İşte Demet Akalın’dan kendisine kıro diyenlere imalı cevap!

Konserde Dinleyicisini Coşturdu

Her albümüyle müzik listelerini fetheden Demet Akalın bu sene verdiği konserlerle gündemden düşmüyor. Sahne performansıyla çok sevilen başarılı şarkıcı bu sene başarısına başarı ekleyerek şarkılarını harika dans performanslarıyla birleştirdi. Geçtiğimiz gün Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde sahne alan Akalan yine dinleyenlerini büyüledi.

Demet Akalın, Sahne Kıyafeti İle Gönderme Yaptı!

Demet Akalın’dan Müzikal Müjdesi

Hande Yener‘le savaş bayraklarını kuma gömen Demet Akalın’ın birlikte bir konser verecekleri iddiaları gündeme gelmişti. Sahnede o iddialara yanıt veren ünlü şarkıcı Hande Yener ile sahne alacağını doğruladı. Birlikte müzikal tarzında bir konser vereceklerini açıklayan Demet Akalın, sahne performanslarının içerisine biraz da komedi eklemeyi düşündüklerini dile getirdi. Şuan bu planın taslak evresinde olduğunun da altını çizen ünlü şarkıcı sevenlerinin karşısına müzikal konser konspetli büyük bir sürprizle çıkacak…

Hande Yener Kimdir?

Demet Akalın’dan Kendisine Kıro Diyenlere İmalı Cevap!

Giyim tarzıyla sosyal medyadan sürekli eleştiriler alan Demet Akalın kendisine yapılan yorumlara bir anlam veremediğini açıkladı. Okan Kurt’un Versace markasının tasarımcısı Donetalla ile mail üzerinden haberleştiğini ve tasarımcının tek bir kıyafet için beş farklı prova istediğini dile getiren Akalın bir sonraki konserinde de farklı bir tasarımla sahne alacağını dile getirerek işini saygıyla yaptığını ve giydiği markaları dünya starlarının da giydiğini söyledi.

Demet Akalın Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler