Ana SayfaDedikoduHande Ataizi, Genç Sevgilisi İle İlk Defa Görüntülendi..

İlgili Postlar

Hande Ataizi, Genç Sevgilisi İle İlk Defa Görüntülendi..

Oyuncu Hande Ataizi, Nişantaşı’nda kendisinden 21 yaş küçük olan yeni sevgilisi Dinç Aydoğdu ilk defa objektiflere yakalandı. Yeni bir aşk yaşamaya başlayan İkili açıklama yapmadı. Detaylar Haberimizde..

Hande Ataizi Soyunmam İçin…

Hande Ataizi, Genç Sevgilisi İle İlk Defa Görüntülendi..

Geçen sene oğlu Leon’un babası Benjamin Harvey’den boşanan ünlü oyuncu Hande Ataizi’nin yeni aşkı Dinç Aydoğdu, 94 doğumlu ve aynı zamanda Marmara Spor Akademisi antrenörlük 3. sınıf öğrencisi.

Aralarında 21 yaş farkı olan ikili yepyeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi.

Hande Ataizi Kimdir ?

Gazeteci Benjamin Harvey’le, 6 yıl evli kaldıktan sonra 2018’de anlaşmalı bir biçimde boşanan ünlü oyuncu Ataizi, oğlunun bu ayrılıktan etkilenmemesi için Harvey soyadını kullanmak istemesiyle birlikte Magazin gündeminde bir müddet tartışmalara neden olmuştu.

Hande Ataizi’den bikinili paylaşım!

Nişantaşı sokaklarında ilk defa yeni sevgilisi ile görüntülenen başarılı oyuncu Hande Ataizi, boşandıktan sonra şimdiye dek özel hayatıyla pek gündeme gelmeyi tercih etmemişti.

Spor Salonunda Tanıştılar..

45 yaşında olan ünlü oyuncu Hande Ataizi, dış görünümüne oldukça dikkat eden biri olduğu için haftanın 6 günü spor salonunda vakit geçirdiği biliniyor. Yeni sevgilisi Dinç Aydoğdu ile de spor salonunda tanıştıkları iddia ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler