Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi'den bikinili paylaşım!

İlgili Postlar

Hande Ataizi’den bikinili paylaşım!

Hande Ataizi bikinili görüntüsü görenleri adeta şoka uğrattı. 45 yaşında ki oyuncu dış görüntüsüyle akıllarda durgunluk yarattı !

Bursa’da 2 Eylül 1973 tarihinde babası mimar, annesi ise Uludağ Üniversitesinde profesör olan eğitimci bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen, şu sıralar tiyatroya geri döneceği kulislerde konuşulan Hande Ataizi aktif bir sosyal medya kullanıcısı olarak hesabından cesur bir paylaşımda bulundu.

Hande Ataizi kimdir?

Görenleri adeta şaşırttı!

Hande Ataizi bikini ile olan görüntüsü ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

45 yaşında olan aynı zamanda televizyon programcısı ve oyunculuk yapan Hande Ataizi geçtiğimiz günlerde pilates yaparken görüntülerini paylaşıp yaşına rağmen vücudunun çok iyi bir durumda olduğunu kanıtlayarak magazin gündemine oturmuş ve ilgi odağı olmuştu.Hande Ataizi Yabancı Damat dizisinde ki Gaziantepli baklavacı Kahraman olarak tanıdığımız Erdal Özyağcıların kızı Zeynep Özyağcılar ile birlikte tatil görüntüsünü paylaştığı bikinili sosyal medya gönderisi kısa sürede çok fazla ilgi gördü. 45 yaşında olan Hande Ataizi’nin bu güzel formu görenleri adeta kıskandırdı.

Hande Ataizi, Samimi İtirafda Bulundu!

Hande Ataizi’nin aynı zamanda üvey babasından Sinan adında kardeşi vardır ilkokul ve ortaokulunu Bursa’da tamamlamış olup daha sonrasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında tiyatro okuyup mezun olmuştur. Sinemada 1996 yılında ‘Mum Kokulu Kadınlar’ filminde ki rolüyle Altın Portakal ödülünü almaya hak kazandı.

Hande Ataizi bikinili görüntüsüyle odak noktası haline geldi

hande ataizi bikini
hande ataizi bikinili paylaşımı

Bu başarılarının dışında pek fazla televizyon program sunuculuğu, senelerce beraber rol arkadaşlığı yaptığı Cem Davran ile diziler ve şov programları gerçekleştirdi. Başından geçen iki evliliklerinden ilki 2004 te 24 saat süren ve büyük sansasyonlara neden olan Fethi Pekin ile olan birlikteliğidir. İkincisi ise 2012 de gerçekleşen şuan 5 yaşında olan oğlu Aslan Leon Harvey’in babası Benjamin Harvey’ dir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler