Ana SayfaDedikoduMini Elbisesiyle Dans Etti

İlgili Postlar

Mini Elbisesiyle Dans Etti

Burcu Biricik mini elbisesiyle dans ettiği videoya ilgi oldukça çok oldu. Dans ederken çektiği videoyu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan güzel oyuncu beğeni yağmuruna tutuldu. Güzel oyuncunun dans videosu yüz binlerce izlenmeye ulaştı.

Burcu Biricik Kimdir ?

Star TV ekranlarında yayınlanan ve sezon finali olan Kuzgun dizisinde Dila karakterini canladıran güzel oyuncu, Instagram hesabından dans ederken çekilen videosunu takipçileriyle paylaştı.

burcu-birici-mini-elbise

Dans Ettiği Videoyu Paylaştı

Bir reklam filminin reklam yüzü olan güzel oyuncu çekimler için geçtiğimiz günlerde kameralarla buluşmuştu. Güzel oyuncu, çekimler sırasında kırmızı elbisesiyle dans ettiği bir videoyu Instagram hesabında paylaştı. Oyuncunun dans ettiği video  796 bin beğeni alırken bir çok da yorum aldı. Eşi Emre Yetkin’de güzel oyuncuya “Sana kırmızı çok yakışıyor” yorumunu yaparken beğenisi dile getirdi.

Eşinin İzlenmesinden Rahatsız Oldu

Kuzgun dizisi  sezon finaline girdiği için, güzel oyuncu eşi  ile birlikte Emre Yetkin’le Bodrum’a gitmişti. Eşinin bikinili görüntülerinden rahatsız olan Yetkin, sosyal medya hesabından açıklama yaparak “Sabit durup, hiç durmadan sürekli çektiler. 2-3 kare çektikten sonra bırakmaları gerekiyor” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler