Ana SayfaÜnlülerBerkay İkinci Kez Baba Oldu!

İlgili Postlar

Berkay İkinci Kez Baba Oldu!

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin ve Özlem Ada bildiğiniz üzere 2016 senesinde dünya evine girmişlerdi. 2017 senesinde ise kız çocuk sahibi olan çiftin bir güzel haberi de geçtiğimiz senenin sonlarına doğru gelmişti. Özlem Ada’nın yeniden hamile kalması Berkay’ı çok heyecanlandırmış ve çift doğumu sabırsızlıkla beklemişti. Bugün Berkay ikinci kez baba oldu. Ünlü şarkıcı sevincini dile getirirken oldukça heyecanlıydı… İşte Berkay’ın o açıklamaları;

“Evlenmeyen Erkek Pişman Olur”

Ünlü şarkıcı Berkay, evlendikten kısa bir süre sonra bir röportaj vererek samimi açıklamalarda bulunmuştu. Eşiyle klip çekimleri sırasında tanışan ve aşık olan Berkay, eşiyle birbirlerine her konuda destek olan bir çift olduklarını anlatmış ve evliliği ne kadar çok sevdiğini dile getirerek, erkeklere “Evlenmeyen erkek pişman olur.” mesajını vermişti.

Özlem Ada Şahin’den İkinci Bebek Açıklaması!

“İki Çocuk Daha İstiyoruz”

Evlendikleri günden beri mutlu bir aile hayatına sahip olan Berkay ve Özlem Ada Şahin çifti geçtiğimiz haftalarda Arya’nın 2. yaş gününü kutlamışlardı. İkinci çocuk haberini büyük bir mutlulukla karşılayan ve aileleri büyüdükleri için heyecanlı olduklarını dile getiren çift ilerleyen zamanlarda iki çocuk daha istediklerini dile getirmişlerdi.

Özlem Ada Şahin Kimdir?

Berkay İkinci Kez Baba Oldu!

Özlem Ada bugün 12.00’da Acıbadem Maslak Hastanesi’nde 2. çocuklarını dünyaya getirdi. Doğum sonrasında sevilen şarkıcı Berkay Şahin basın açıklaması yaptı. Eşinin sağlık nedenlerinden dolayı sezaryen doğum yaptığını, Özlem Ada’ın da ve bebeğin de sağlığının iyi olduğunu açıkladı Berkay, doğum heyecanını henüz üzerinden atamadığını da dile getirdi. Büyüyen aileleri karşısında çok heyecanlı olan Berkay, kızlarına “Zeynep Mira” adını verdiklerini açıklayarak, isteyen herkesin bu mutluluğu tatması yönünde de iyi dileklerini sunmayı ihmal etmedi. Mutlu çifti aile katılan yeni üyeleri için bizde tebrik ediyor, sağlıklı, mutlu ve uzun bir hayat diliyoruz.

Berkay Şahin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler