Ana SayfaDedikoduDeniz Akkaya'dan Cengiz Semercioğlu Hakkında Çarpıcı Açıklamalar

İlgili Postlar

Deniz Akkaya’dan Cengiz Semercioğlu Hakkında Çarpıcı Açıklamalar

Geçmişte hatırlarsanız Deniz Akkaya ve Cengiz Semercioğlu arasında sert rüzgarlar esmişti. İkili arasında yaşanan gerginlik bir süre yok sayılsa da sular durulmadı. Cengiz Semercioğlu’nun Deniz Akkaya’nın kızı hakkında yapmış olduğu yorum ikili arasındaki tartışmayı yeniden alevledi. Deniz Akkaya’dan Cengiz Semercioğlu hakkında çarpıcı açıklamalar geldi.

Sert Eleştirilerin Dozu Kaçabiliyor

Bildiğiniz üzere Cengiz Semercioğlu daha öncesinde de sert eleştirileriyle birçok kez gündeme gelmişti. Dobralığı ile tanınan ünlü köşe yazarı, bazen eleştirinin dozunu kaçırıp ünlü isimlerle sert kavgalara girebiliyor. Bazıları bu kavgaların ise bir kendi hatırlatma yolu olduğunu savunuyor.

Duymayan Kalmasın’da, Deniz Akkaya’nın yerine Cengiz Semercioğlu geldi!

Cengiz Semercioğlu’ndan Akıl Almaz Eleştiri

Ünlü köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, Deniz Akkaya’nın kızıyla paylaşmış olduğu bikinili bir fotoğrafa oldukça sert eleştirilerde bulundu. Akkaya’nın paylaştığı bikinili fotoğrafın üzerine, ünlü modelin kızıyla birlikte bir bikini markasının yüzü olduğunu savunan Semercioğlu, 9 yaşındaki bir kızın bikini modelliği ile işi olmadığını söyleyerek, ” Belki Ayşe, 30’unda bir bilim insanı olduğunda bu fotoğrafları çektirdiğin için seni asla affetmeyecek.” sözleriyle Akkaya’yı eleştirerek, yazısında hiçbir hakaret ya da iftira olmadığının altını çizdi.

Cengiz Semercioğlu Kimdir?

Deniz Akkaya’dan Cengiz Semercioğlu Hakkında Çarpıcı Açıklamalar

Semercioğlu’nun eleştirisinden sonra ise Deniz Akkaya tepkisini sert bir şekilde dile getirdi. Semercioğlu’nu “Çok yanlış taşa çarptın.” sözleriyle uyaran Akkaya, ünlü köşe yazarının ünlü isimler hakkında yazdıkları ve bildikleri nedeniyle birçok isimden rüşvet aldığını ve evlerini de bu şekilde aldığını dile getirdi. Sözlerine “Şuur yoksunu! Bu ülkede tek başına aslanlar gibi mis gibi bir evlat yetiştiren bir anneye annelikten vurup kalp kırmıyorum, kırp dökmüyorum yazıyorsun!” sitemi ile devam eden Akkaya, Semercioğluna artık eski dönemlerin bittiğini ve kimsenin kendini açıklamak için bir ricada bulunmasına gerek olmadığını, herkesin artık dijital bir dünyada kendini ifade edebilme gücüne sahip olduğu hakkında uyardı.

Deniz Akkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler