Ana SayfaDedikoduHande Ataizi Soyunmam İçin...

İlgili Postlar

Hande Ataizi Soyunmam İçin…

Bir zamanlar ekranların aranılan yüzü olan Hande Ataizi, katıldığı canlı yayında, yeni projelerinde soyunması için hangi şartları olduğunu söyledi.

Güzel oyuncu konservatuardan mezun olduğunu söylerken, o dönemde çok değerli sanatçılarla çalıştığı söyledi.

Hande Ataizi Kimdir ?

Kendi Dönemini Değerlendirdi

Geçtiğimiz yıl Benjamin Harvey ile olan evlililiğini sonlandıran oyuncu,çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öncelikle olarak eski dönemdeki oyuncular ile şimdiki oyuncuları değerlendirdi. Herkesin oyunculuk yapamayacığını söyleyen Ataizi, şimdiki oyuncuların kolay yoldan para kazanmak istediğini söyledi.

Rol Gereği Soyunmak Normal

Hande Ataizi kendi döneminde konservatuvar eğitiminin çok önemli olduğunu söyledi. Oyuncu eskiden rol alığı Marina Sohbetleri hakkında konuştu. Oyuncunun rol gereği soyunmasının normal olduğunu belirten Ataizi, “Biraz açıkçası onların bize verdiği gerçek sanat anlayışıyla bizim Türk toplumunun değer yargıları çelişiyor. Genelde sen mesela orada bir karakteri canlandırıyorsun, herkes seni zannediyor ki özel hayatında da sen osun” cevabını verdi.

Soyunmam İçin Çok İyi Bir Yapım Olması Gerekiyor

Tecrübeli oyuncu, “Soyunmam için çok iyi bir yapım, iyi bir yönetmen ve çok inandığım bir iş olması gerekiyor.” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler