Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir'in Can Yaman Açıklaması!

İlgili Postlar

Demet Özdemir’in Can Yaman Açıklaması!

Demet Özdemir ve Can Yaman ayrılıp barışma iddialarıyla bir süredir gündemin en çok konuşulan isimleri arasında. Erkenci Kuş dizisinin setinde tanışarak bir aşk yaşamaya başladığı söylenen ikilinin ayrıldıkları yönünde iddialar gündeme gelmişti.. İddialar karşısında ikilinin karşılıklı olarak açıklama yapmaması üzerine Demet Özdemir’in geçtiğimiz ay Kaan Yıldırım ile görüntülenmiş ve kafalar iyice karışmıştı. İddialar karşısında sessizliğini korumaya devam eden Özdemir geçtiğimiz gün bir magazin programına katılarak Can Yaman hakkında açıklama yaptı. İste Demet Özdemir’in Can Yaman açıklaması…

Demet Özdemir ve Can Yaman Arasında Ne Oldu?

“Erkenci Kuş” dizisinin sevilen çifti sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla birbirlerine çok yakıştırılıyordu. Bir süre sonra aralarındaki çekime karşı koyamadıkları iddia edilen ikilinin yeni bir aşka yelken açtıkları haberi sevenlerini de çok mutlu etmişti. Öyle ki çiftin yakında yeni bir eve çıkacakları da söyleniyordu. Taşınma telaşı beklenen çiftten ayrılık haberi gelmesi ise herkesi şaşırttı. Ayrıldığı yönündeki iddialara hiçbir yanıt vermeyen çiftin ayrılığının dizinin final bölümüne denk gelmesi de, “Bu aşk bir reklam aşkı mıydı?” tartışmasını doğursa da ikili arasında geçen gergin süreç bu iddiayı çürütmüştü.

Can Yaman İle Demet Özdemir Neden Kavga Etti?

“Sadece Arkadaşız”

Can Yaman’la ayrılık iddialarının ardından kısa bir süre sonra Kaan Yıldırım’la Bodrum’da görüntülenen Demet Özdemir kafaları da iyice karıştırmıştı. Kaan Yıldırım’ın, Demet Özdemir‘in eski sevgilisi Seçkin Özdemir’in yakın arkadaşı olması ikiliyi de tepkilerin odağında bırakmıştı. Geçtiğimiz gün bir magazin programına katılan Demet Özdemir, Kaan Yıldırım’la sadece arkadaş olduklarını açıklayarak bu konusun uzamasını istemediğini dile getirdi.

Demet Özdemir Kimdir?

Demet Özdemir’in Can Yaman Açıklaması!

Katıldığı magazin programında Can Yaman ile ilişkisi hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Demet Özdemir, Yaman’ın başarısından gurur duyduğunu söylese de açıklamalarında Can Yaman’ın adını ağzına almaması dikkatlerden kaçmadı. Can Yaman’ın en iyi oyuncu seçilmesiyle ilgili olarak “Kendisiyle gurur duydum. İnşallah başarılarının devamı gelir. Aynı işte rol aldığım partnerimin bu şekilde karşılanması gurur verici bir şey.” açıklamasını yapan Özdemir’in mesafeli sözleri ikili arasındaki gerginliğin devam ettiğini düşündürdü.

Can Yaman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler