Ana SayfaKültür ve SanatMüzikDj Ural ''Ela Gözlüm'' Single Çalışmasıyla Ülkemizi Temsil Ediyor

İlgili Postlar

Dj Ural ”Ela Gözlüm” Single Çalışmasıyla Ülkemizi Temsil Ediyor

“Ela Gözlüm” parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan Dj Ural, ilk single albümüyle büyük bir beğeni gördü. Hem Türkiye’den hem de yurt dışından geniş bir hayran kitlesine sahip olan Dj Ural “Ela Gözlüm” ingle çalışmasıyla ülkemizi yurt dışında temsil ediyor. Genç yaşına rağmen büyük bir başarı yakalayan ünlü Dj farklı soundlarıyla da adından övgüyle bahsettiriyor.

Geniş Enstrüman Bilgisi Sayesinde Farklı Soundlar Yarattı

2009 senesinde Dj olarak müzik piyasasına adım atan Dj Ural, aynı zamanda bağlama, gitar, darbuka ve klavyede çalabiliyor. Çocukluk yaşlardan beri müzik ilgilenen başarılı Dj geniş müzik bilgisi sayesinde birbirinden farklı altyapılara sahip soundlar üretmeyi de başardı. Ürettiği soundlarla dinleyenlerini büyüleyen Dj Ural’ın çalışmaları çok beğeniliyor.

“Ela Gözlüm”e Yoğun İlgi

Dj Ural’ın 1 Ağustos tarihinde yayınladığı “Ela Gözlüm” çalışması dünya çapında yoğun bir ilgiyle karşılandı. Altyapısı tamamen Dj Ural’a ait olan çalışma kısa sürede milyarlarca kişi tarafından dinlenerek indirildi. Özellikle Almanya’dan büyük övgü gören Dj Ural ilerleyen zamanlarda adından daha çok söz ettirecek gibi duruyor.

Dj Ural ”Ela Gözlüm” Single Çalışmasıyla Ülkemizi Temsil Ediyor

Daha öncesinde Yusuf Güney ve Babutsa gibi sevilen isimlerle de çalışan Dj Ural geçtiğimiz ay kendi şarkısını müzik severlerle buluşturdu. Altyapısı çok beğenilen şarkıya canlı klibiyle tüm dikkatleri üzerine toplamayı da başardı. Almanya’da sevilen Dj’ler arasında olan Ural’ın “Ela Gözlüm” şarkısının düzenlemeleri ve klibi ise Cem Cemil imzası taşıyor.

DJ Ural Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler