Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı Savcılığa Neden İfade Verdi?

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Savcılığa Neden İfade Verdi?

Ünlü işadamı Acun Ilıcalı’dan ayrılmasının sonra sosyal medya paylaşımlarıyla Magazin Haberleri‘nde ki yerini korumaya devam eden internet fenomeni Şeyma Subaşı’nın kitabı Temmuz ayında satışa çıkmıştı. Subaşı, Sadece Şeyma kitabındaki “Tuz ruhu” kelimesinden dolayı savcılığa ifade vermek zorunda kaldı. Detaylar Haberimizde..?

Şeyma Subaşı’nın Son Açıklaması!

Şeyma Subaşı Savcılığa: “Yayınevi Asitleri Karıştırmış” Dedi!..

Kendi hayat hikayesini kaleme aldığı Sadece Şeyma kitabındaki “Tuz ruhu” kelimesinden kaynaklı Şeyma Subaşı bir okuyucusu tarafından savcılığa şikayette bulunuldu. Acun Ilıcalı’nın eski eşi ünlü fenomen Şeyma Subaşı, savcılığa verdiği ifadesinde “Yayınevi asitleri karıştırmış” demekle yetindi.

Seda Sayan’dan Şeyma Subaşı Çıkışı: Kitabı Toplatılsın!

Acun Ilıcalı’dan boşanmasına rağmen halen geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü fenomen Şeyma Subaşı’nın, Yazdığı kitabındaki Tuz Ruhu önerisinden dolayı başı dertte. olduğu öğrenildi.

Okuyucusu Şikayet Etmiş!

Sabah gazetesinden Dilek Yaman’ın yaptığı özel habere göre Fenomen Şeyma Subaşı’nı, Sadece Şeyma isimli kitabını satın alan bir okuyucu Subaşı’nı savcılığa şikayet etti. Okuyucu suç duyurusunda bulunurken, “Kitapta cilt ve güzellik için tuz ruhu öneriliyor” dediği öğrenildi. Savcılığa tam bir saat ifade vermek zorunda kalan Şeyma Subaşı, “Yayınevi asitleri karıştırmış” ifadeleriyle kendini savunduğu öğrenildi.

Şeyma Subaşı Kimdir

Hidrolik Asit(Tuz Ruhu) Önermesi Büyük Tepki Almıştı!

Hidroklorik asit ile hyaluronik asit’in karıştırılması sonucunda büyük tepkiye neden olan Sadece Şeyma kitabı, okuyuculardan gelen tepkilerden hemen sonra kitabı basan yayınevi yapılan hatayı hemen düzelttiklerini duyurmuştu.

İşte Tuz Ruhu’nun Önerildiği O Cümle;

Şeyma Subaşı: “Suç İşleme Kastım Yoktur.”

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı savcılığa ifade verirken şunları söyledi; “Kitapta basımevinin hatası nedeniyle hidroklorik asit (Tuz ruhu) yazılmış ve durum gözden kaçmıştır. Suç işleme kastım yoktur.”

Savcılıktaki soruşturması devam ediyor.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler