Ana SayfaDizilerAfili Aşk Kadına Şiddet Vurgusuyla Tam Not Aldı..

İlgili Postlar

Afili Aşk Kadına Şiddet Vurgusuyla Tam Not Aldı..

Sevilen televizyon Kanal D ekranlarının Çarşamba akşamları soluk almadan izlenen dizisi Afili Aşk 12. son bölümüyle izlendi. Dizinin yeni bölümünde son zamanlarda Türkiye’de artış gösteren kadın cinayeti ve şiddetine gönderme de yapıldı. Sosyal medya’dan birçok olumlu mesaj yağan dizi kullanıcılardan tam not aldı. Afili aşk ve verdiği mesajın tüm ayrıntıları Haberimizde..

Afili Aşk 13. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ceyda’nın Yeni Oyunu Kötü Bitiyor!

Afili Aşk Dizisi Sosyal Medya’da Tam Not Aldı..

Büyük bir merakla izlenen Afili Aşk dizisinin dün akşam ki son bölümünde kadına şiddet ve cinayetlere dikkat çekildi. Dizinin mesaj veren o sahnesi ise sosyal medya da büyük yankı uyandırdı.

“Kadın Hayır Diyorsa Hayırdır”

Afili Aşk dizisinin son bölümüne Muammer ve Kerem karakteri arasında geçen konuşma geceye damgasını vurdu. O sahnede Kerem’in Muammer’le yaptığı tartışmada söylediği;  “Çapkınlığın da bir raconu olur. Evli kadına bakılmaz. Kadın hayır diyorsa hayırdır.” ifadeleri sosyal medya kullanıcıları tarafından tam not ile ödüllendirildi.

Çarşamba Dizileri 2019

Afili Aşk’ta Sen Anlat Karadeniz’e Büyük Gönderme!..

Dün geve Afili Aşk’ı seyredenler, bol bol şiddet sahneleri içeren Sen Anlat Karadeniz’in 54 bölümde veremediği mesajı tek bir sahne ile verdiğini ifade etmekten çekinmediler.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler