Ana SayfaÜnlülerZiynet Sali Evlilik Tarihini Duyurdu..

İlgili Postlar

Ziynet Sali Evlilik Tarihini Duyurdu..

Ünlü şarkıcı Ziynet Sali önceki akşam Kastamonu’da düzenlenen bir etkinlikte sahne aldı. Geçtiğimiz Haziran ayında kendisinden  10 yaş küçük sevgilisiyle evlenme kararı alan ünlü şarkıcı ilk kez evleneceği tarihi sahnede açıkladı. Detaylar haberimizde…

Ziynet Sali Evlilik Tarihini Kastamonu’dan Duyurdu..

Ünlü şarkıcı Ziynet Sali, önceki gün Kastamonu’lı hayranlarıyla kavuştu. Aslen Kıbrıslı olan şarkıcı Ziynet Sali, sahnede sevilen şarkılarını söyledi. Konser de kostümüyle de seyirciden tam not alan Ziynet Sali orkestrasında yer alan gitarist Erkan Erzurumlu ile 24 Eylül’de nikah masasına oturacaklarını söyledi kendisini dinlemeye gelen tüm Kastamonuluları düğününe  davet etti.

Çeşme Konserinde de Pankart Açarak Kadın Cinayetlerine Tepki Göstermişti!

Kastamonu konserinden önce tatil merkezi Çeşme’de sahneye çıkan güçlü ses ı Ziynet Sali, son zamanlarda Türkiye’de artan kadın cinayetlerine vurgu yapmak için iki genç kız ile birlikte sahnede pankart açarak tepki göstermişti.

Kadın Cinayetlerine Dikkat Çekti!..

Aslında Sanatçıların görevinin sadece ve sadece şarkı söylemek ve eserlerini paylaşmak olmaması gerektiğini belirten Ziynet Sali, sahneye pankartlarla çıkan 2 genç kız hayranı ile birlikte tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan Emine Bulut cinayetini de protesto etti. “Şiddete Hayır! Kadın cinayetlerine son’ Emine Bulut” yazılı olan pankartları açan ünlü şarkıcı Ziynet Sali, Tüm dünyada kadın cinayetlerinin bitmesi için erkeklere de görev düştüğünü vurgulayarak, “Çünkü kurunun yanında yaş da yanar. Yaş, siz oluyorsunuz” ifadeleriyle çok önermli mesajlar vermiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler