Ana SayfaÜnlülerZiynet Sali 10 Yaş Küçük Sevgilisiyle Ne Zaman Evlenecek?

İlgili Postlar

Ziynet Sali 10 Yaş Küçük Sevgilisiyle Ne Zaman Evlenecek?

Aslen Kıbrıslı olan şarkıcı Ziynet Sali uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Erkan Erzurumlu ile nikah masasına oturmaya karar verdi. Birlikteliklerini evlilikle taçlandıracak olan iki sevgili Kıbrıs’da evlenmeyi planlıyorlar. Ziynet Sali 10 yaş küçük sevgilisiyle ne zaman evlenecek? Detaylar haberimizde…

Ziynet Sali Kimdir?

Ziynet Sali 10 Yaş Küçük Sevgilisiyle Ne Zaman Evlenecek?

Ülkemizde olduğu kadar Kıbrıs ve diğer ülkelerde de büyük hayran kitlesi olan 44 yaşındaki ünlü şarkıcı Ziynet Sali, kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi ile olan aşkını nikah masasına taşıyor. Kıbrıs’ta yapacakları düğünle evlenmeyi düşünen çift temmuz ayında dünya evine girecekler. Sali, sevgisi ile tanışmalarının sahnede başladığı söylemişti, Çok mutlu olduklarını dile getiren Sali Erkan Erzurumlu ile temmuz ayında aşklarını evlilikle taçlandıracaklar.

Sali’nin kendisi gibi müzisyen olan sevgilisi Erkan Erzurumlu ile kısa bir süre önce evlenme kararı aldı, Bu kararın ardından Kıbrıs’ta yapılacak olan düğüne bir çok otel sponsor olmak için sıraya girdi. Düğüne sponsor olmak isteyen çok yıldızlı oteller şu sıralar sürekli Ziynet Sali’yi arıyorlarmış.

SEVGİLİLER GÜNÜNDE EVLENME TEKLİFİ ALMIŞTI!

Gitarist sevgilisinden Sevgililer gününde evlenme teklifi alan şarkıcı, Ziynet Sali,  yakında düğün hazırlıklarına başlayacaklarını açıkladı: “ Yazın hazırlıklara başlayacağız. Tarih henüz net değil ama düğün yakında olacak.” diyen Sali, yeni albüm çalışmalarına başladığını belirterek yeni albümünün bir aksilik olmazsa eylül ayı gibi piyasaya çıkacağını söyledi.

Ziynet Sali ile Sıla’nın Arasındaki Buzlar Eridi mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler