Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ı Delirten Hesap!

İlgili Postlar

Demet Akalın’ı Delirten Hesap!

Yeni albümüyle müzik piyasasını sallayan ünlü şarkısı Demet Akalın, yoğun iş temposuna ara verip ailesiyle birlikte Çesme’ye tatil yapmaya gitti. Akalın, kahvaltı yapmak için gittiği mekanda gelen hesaba tepkisi büyük oldu. Demet Akalın, ailesiyle birlikte Çeşme’de bir mekana gidip 4 kişilik kahvaltı istedi ve sonrasında gelen hesapla deliye döndü. Demet Akalın’ı delirten hesap! Detaylar haberimizde..

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın’ı Delirten Hesap!

Demet Akalın, kahvaltı yapmak için gittiği mekanda fazla hesap gelince, sosyal medya hesabından 8 milyona varan takipçilerine bir paylaşımda bulundu. Akalın, aynı saatlerde şu paylaşımda bulundu; “Biz ünlüyüz diye mi kazıklanıyoruz”diyerek isyan etti.

İşte Demet Akalın’ın o paylaşımı!

Demet Akalın'ı Delirten Hesap

BİZ PARAYI KOLAY KAZANMIYORUZ!

Demet Akalın, kahvaltıdan sonra fazla hesap geldiğini görünce 8 milyon civarındaki takipçilerine sosyal medya hesabından isyan etti. Akalın, paylaşımında, “Biz ünlüyüz diye mi kazıklanıyoruz anlamadım! 4 kişilik kahvaltı 300 lira! Valla Çeşme’nin en özel pidecisinde dünya kadar yiyorsun kaç kişi 90 lira! Bu kahvaltı nedir 300 TL! Neyse isim vermeyeceğim masumiyetini kaybeden kahvaltıcı…” diyerek isyan etti.

Akalın, 6 yıldır arası açık olan ve yakın bir zaman önce arasını düzelttiği Hande Yener’in konserine gitmeyi de ihmal etmedi. Çeşme’de bir mekanda sahne alan Hande Yener’i Akalın kızı Hira ile dinlemeye gitti. Hande Yener’in birbirinden hareketli şarkılarıyla eğlenen Akalın, şarkıların sonunda Yener’i alkışlara boğdu.

Demet Akalın Neden Mahkemelik Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler