Ana SayfaDizilerOnur Büyüktopçu'nun Yeni Projesi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Onur Büyüktopçu’nun Yeni Projesi Belli Oldu!

Tv 8 ekranlarında iki sezondur Yemekteyiz yarışma programının sunuculuğunu yapan Onur Büyüktopçu, önümüzdeki sezon programın sunuculuğunu yapmayacağını duyurmuştu. Yarışma programının önümüzdeki sezon ise Seda Sayan’ın sunacağı konuşuluyordu. Onur Büyüktopçu. sosyal medya hesabından takipçilerine yer alacağı yeni projesini duyurdu. Onur Büyüktopçu’nun yeri projesi belli oldu. Detaylar haberimizde..

Onur Büyüktopçu kimdir?

Onur Büyüktopçu’nun Yeni Projesi Belli Oldu!

Yemekteyiz yarışma programındaki sunumuyla adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Onur Büyüktopçu, önümüzdeki sezon Show TV ekranlarında olacağını sosyal medya hesabından merak eden takipçilerine duyurdu. Büyüktopçu’nun yer alacağı yeni projesinin adının ise ‘Damat Bayıldı’ olduğu duyumlarımız arasında. Yemekteyiz programından ayrılması programın sevenlerini üzsede Onur Büyüktopçu’nun yerine gelecek ismin kim olduğu ise merak konusu olmuştu.Acun Ilıcalı, yeni sezon çekimlerinin Seda Sayan ile gerçekleştirileceğini sosyal medya hesabından duyurmuştu.

DAMAT BAYILDI DİZİSİNİN KONUSU NE!

İki sezondur yemek programı sunan oyuncu iki yıldır dizi ve film projelerinde yer almıyordu. Büyük bir hayran kitlesi olan 37 yaşındaki başarılı oyuncu Omur Büyüttopçu, adını ilk olarak Kiralık Aşk dizisinde Koray karakteriyle adını büyük kitlelere duyurmayı başarmıştı. Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi projelerde de yer alan Büyüktopçu’nun yer alacağı yeni dizide nasıl bir karakteri canlandıracağı merak konusu oldu. Başarılı oyuncunun rol alacağı yeni dizinin tahminen romantik komedi tarzında bir dizi olması bekleniyor.

Onur Büyüktopçu’ya Hayranlarından Sitem!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler