Ana SayfaDizilerHalka Dizisinde 6 Oyuncu Birden Kadrodan Çıkıyor!

İlgili Postlar

Halka Dizisinde 6 Oyuncu Birden Kadrodan Çıkıyor!

TRT 1 ekranlarında salı günleri yayınlanan sevilen dizisi Halka 1. sezonunu başarıyla tamamlayıp sezon finali yaptı. 19. sezon finaliyle veda eden dizide flaş bir gelişme yaşandı. Dizinin eylül ayının ortalarında yeni bölümlerinde 6 oyuncuyla yollarını ayırma kararı aldı. Halka Dizisinde 6 oyuncu birden kadrodan çıkıyor. Peki diziden hangi oyuncular ayrıldı? Ayrıntılar haberimizde…

Salı Dizileri 2019

Halka Dizisinde 6 Oyuncu Birden Kadrodan Çıkıyor!

TRT ekranlarına farklı konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarın Halka dizisinin ikinci sezonunda 6 oyuncunun birden kadrodan çıkacağı öğrenildi. Yayınlandığı Salı akşamları izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran, 19. bölümüyle geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapan Halka dizisinde flaş bir gelişme yaşandı. Dizinin Eylül ayında başlayacak olan yeni sezonunda 6 oyuncuyla yollarında ayırma kararı aldı.

Yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk’ün oturduğu dizinin başrollerinde ise Serkan Çayoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Hande Erçel, Kaan Yıldırım gibi ünlü isimler yer alıyordu. Diziden ayrılan isimlerin başrol oyunculardan olmaması izleyenleri sevindirse de yeni sezonun nasıl olacağı şimdiden merak uyandırmaya başladı.

İŞTE DİZİDEN AYRILAN İSİMLER!

Fazilet Hanımın Kızları dizisinden tanıdığımız Nazan Kesal yeni sezonda olmayacak isimlerden. Burak Sergen, Levent Öktem, Funda İlhan, Deniz Hamzaoğlu ve Erdal Yıldız dizinin yeni sezonunda olmayacak. Ayrılan isimlerin yerine hangi oyuncular diziye dahil olacak önümüzdeki aylarda belli olacak. Halka dizisi, yeni sezonda TRT 1 ile anlaşmaya varabilirse yine aynı gününde yayınlanmaya devam edecek. Eğer anlaşamazsa dijital bir platformda yayınlanacağı konuşuluyor.

HALKA SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Kaan tüm gerçekleri öğreniyor ve bu duruma çok üzülüyor. Cihangir, Cemal ile Kaan’ın aralarında tartıştıklarını görüyor ve Kaan ile ilgili öğrendikleri karşısında çok şaşırıyor. Kendisini kandırdığını, arkasından iş çevirdiğini ve sattığını düşünen Cihangir, Kaan’a silahını doğrultuyor. Cihangir artık Kaan’ın polise çalıştığının farkına varmıştır. Çağatay ise İskender’in yaşadığını anlamıştır.

Bu sırada, Cihangir ile Kaan’ın hayatı tehlike altındadır. Aynı zamanda İskender ve Müjde’nin de hayatları tehlikededir. Halkanın içindeki en küçük Halka, zor durumda kalacaktır. Beraber hareket etmek zorunda olan küçük Halka’nın bu esnada geçmişte sahip oldukları gizemler ortaya çıkıyor. Hepsinin birbirlerinden ayrılması onları zayıf düşürür.

 Halka Dizisi Final’e Mi Gidiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler