Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 6. Bölüm 1. Bölüm Fragmanı Yayında! Ada Nalan'ı Mert'le Öpüşürken...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 6. Bölüm 1. Bölüm Fragmanı Yayında! Ada Nalan’ı Mert’le Öpüşürken Görüyor!

Aşk Ağlatır dizisi 5. yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında yayınlandı. Dizinin yayınlanın son bölümünde; Nalan, tehditle elinde tuttuğu Yusuf’un aslında Ada’yı sevdiğini anlar. Psikolojik sorunları olan Nalan, Mert’i ter eder ama onun Nalan’ı bırakmaya niyeti yoktur. Sumru, evin düzenini bozup sorun yaratan Nalan’ı istemez ve onun nasıl bir kız olduğunu araştırmaya başlar. Yusuf, sonunda eski işine tekrar alınır. Bu mutlu gününde Ada’yı alıp kamyonetiyle gezdirmek ister. Dizinin yeni bölüm fragmanında,, Ada Nalan’ı Mert’le öpüşürken görüyor.

Pazar Dizileri 2019

Ada Nalan’ı Mert’le Öpüşürken Görüyor!

Aşk Ağlatır 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yusuf, Ada’yla işe yeniden alınmanın sevinciyle onunla birlikte geldikleri kamyonetle gezdirmek ister. Ada, kamyonette iken Nalan’ı Mert’le öpüşürken görür. Nalan’ın yanına gidip, birini gerçekten seviyorsa ona ait olması gerektiğini, onu aldatmaması gerektiğini söyleyip onu gördüğünü söyler. Nalan ise, hiçbir şeyin düşündüğü gibi olmadığını, gördüklerini Yusuf’a anlatmamasını söyler. Ada, Nalan’ın yanından çıkarken Yusuf gelir.

İşte Aşk Ağlatır 6. bölüm fragmanı…

AŞK AĞLATIR 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ada, karton kutunun üzerinde soğuk odada yatmaya devam eder. Sabah kalktığında Yusuf ile beraber çay içtikleri bahçede oturup kalır ve işe geç kalır. İşe gelmediğini annesinden öğrenen Rüzgar, Nagehan’la konuşur. Rüzgar, Ada’yı çay bahçesinden alıp eve götürür. Ancak, Nihal hanımın aşağılamalarına daha fazla katlanamayıp bakım evine geri döner. Durumdan haberdar olan Rüzgar, annesine iyi bile dayandığını söyleyip işine devam etmesini söyler.

Yusuf, parkta baygın olarak bulduğu Ada’yı eve getirir. Sumru, onunla çok ilgilendiğini gören Nalan, Ada’yı takip edip evini öğrenir ve taş atarak evinin camını kırar. O taşta İsmal’in kafasına denk gelir. Ertesi gün Nalan, Ada’nın evine gidip, Yusuf’un sevgilisi olduğunu Ada’nın ondan uzak durmasını söyler. Yusuf’la Nalan market alışverişine gider. Orada Ada ile karşılaşırlar. Ada cebindeki 20 lira ile kahvaltılık ve köpeğe mama alır.

Nalan’ın aldığı şeylerin parasını ödeyemeyen Yusuf, ondan aldıklarını geri bırakmasını ister. O ise Mert’in kredi kartıyla alışveriş yapar. Mert, kartından alışveriş yapan Nalan’ın yerini bulur ve yeni bulduğu enayiye onun nasıl birisi olduğunu göstermeye geldiğini söyler. Nalan mecburen ondan parkta beklemesini söyler. Yusuf’ta eski işine dönüp kamyonetiyle Ada’yı gezdirmeye çıkarır. Ada, Nalan’ı Mert’le öpüşürken görür.

Aşk Ağlatır 5. Bölüm Fragmanı Yayında! Yusuf Ada’yı Bırakamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler