Ana SayfaDizilerMucize Doktor 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferman'ın Kendisine Bile İtiraf Edemediği...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferman’ın Kendisine Bile İtiraf Edemediği Şey Ne?

Fox Tv’nin yeni gözde dizilerinden Mucize Doktor, merakla beklenen 5. yeni bölümüyle 10 Ekim perşembe günü ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Hastaneye Ali’nin abisine çok  benzeyen bir hasta gelecek. Ali, kolu kırık olarak gelen çocuğun beyninde bir tümör tespit edecek. Aileyi ikna edip çocuğu kurtarmaya çalışan Ali, çocuğun ameliyatını yapabilecek mi? Dizinin yeni bölüm fragmanda ise, Ferman doktorun kimseye anlatmadığı bir derdi olduğu anlaşılıyor. Ferman’ın kendisine bile itiraf edemediği şey ne?

Perşembe Dizileri 2019

Ferman’ın İtiraf Edemediği Sırrı Ne?

Mucize Doktor 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nazlı’nın Ali’yi sosyalleştirmek için planladığı davet, Açelya yüzünden kabusa dönüyor. Ali, onun konuştuklarını duyduktan sonra kendisini sokaklara atıyor. Ferman, tam mekana girmek üzereyken Ali’in koştuğunu görür. Adil, bu olaydan sonra Ali’ye arkadaşları olacağını ve bunun biraz zaman alacağını söyler. Beliz, Ferman’ın bir derdi olduğunu anlar ve bunun ne olduğunu sorar. Ferman, kendisine bile itiraf edemediği bir derdi olduğunu söyler. Ama ne olduğunu anlatmaz. Ali ise Nazlı’yı mutlu etmek için bir süpriz hazırlıyor.

İşte Mucize Doktor 5. bölüm 2. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Karaciyer nakli olmak için bekleyen Muhsin beye uygun organ bulunur. Ama Muhsin bey, çok az miktarda de olsa içki içtiği için nakil hakkını kaybeder. Ferman, yönetim kurulunu toplayıp Muhsin beye organ naklini yapmayı teklif eder. Yönetim kurulu teklifi kabul etmeyerek kuralların böyle olduğunu söyler. Muhsin beyin kızı Ferman’a yalvarır ve babasının sadece bir bardak içtiğini onu da kendisinin veriğini söyler ama yapacak bir şey yoktur.

Muhsin beye organı yetiştirebilmek için türlü zorluklara katlanan Ali ile Nazlı, yolun ortasında organın ölmemesi için içindeki kan pıhtısını almak için ameliyat eder. Yol boyunca Ali Nazlı ile hiç konuşmaz. Organ teslim edilir. Ancak organ Muhsin beye değil başka hastaya gider. Nazlı, bu duruma çok üzülür. Ali, onu teselli eder. Neden şimdiye kadar kendisiyle konuşmadığını soran Nazlı’la Ali, telefonundaki son aramaları gösterir. Nazlı defalarca kere Ali’den özür diler. Hatta arkadaşları toplayıp Ali’ye süpriz parti ayarlar. Ali partiye gittiğinde her şey normaldir ama Açelya’nın gelip onun buraya ait olmasını ve Nazlı’nın zoruyla geldiklerini söylemesiyle Ali orayı koşar adımlarla terk eder.

Mucize Doktor 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Abisine Benzeyen Çocuğu Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler