Ana SayfaÜnlülerSıla Gençoğlu'dan Özür Mesajı!

İlgili Postlar

Sıla Gençoğlu’dan Özür Mesajı!

Ünlü Türk şarkıcı ve şarkı yazarı olan Sıla Gençoğlu, Cuma ve cumartesi günlerindeki konserlerini iptal etti. Sosyal medyadan duygusal anlamda gönderiler yapan Sıla Gençoğlu hayranlarına ve sevdiklerine özür mesajı attı.

Sıla Gençoğlu Kimdir?

Sıla Gençoğlu’dan Açıklama!

Ünlü Türk şarkıcı Sıla Gençoğlu, Barış Pınarı Harekatı dolayısıyla cuma ve cumartesi günlerindeki konserlerini iptal etti. Sosyal medyadan duygusal anlamda gönderiler yapan Sıla Gençoğlu, açıklamalara “Çocuklarımız ve sivil halkımız canından olurken, yaralanırken, Cuma ve Cumartesi akşamları olanca coşku ve neşemle sahnede olacak gücü ben kendimde bulamıyorum” diyerek takipçilerinden pozitif yorumlar aldı. Bu anlayışından dolayı magazin dünyasının gündemine oturdu.

Sıla Gençoğlu’dan Özür Mesajı!

Ünlü Türk şarkıcı Sıla Gençoğlu, Barış Pınarı Harekatı dolayısıyla cuma ve cumartesi günlerindeki konserlerini iptal etti. Sıla Gençoğlu hayranlarına ve sevdiklerine özür mesajı attı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşım altına şu yanıtları verdi; “Dün akşamüstünden beri büyük bir üzüntü, huzursuzluk ve kaygıyla takip ediyorum, ediyoruz olanları. Bilirsiniz; ben sanatın iyileştirici gücüne, koruyuculuğuna inanırım ancak vatan evlatları canla başla mücadele verirken, aileleri evlerinde evlat yolu gözlerken, günahsız bebekler, çocuklarımız ve sivil halkımız canından olurken, yaralanırken, Cuma ve Cumartesi akşamları olanca Coşku ve neşemle sahnede olacak gücü ben kendimde bulamıyorum. Seyircilerimin affına ve anlayışına sığınıyorum. Barış ve huzur dolu günlerin yakında olması dileğiyle”ifadelerini kullanan Sıla Gençoğlu hayranlarını üzüntüye atsa dahi pozitif yorumlar almıştır.

Sıla Gençoğlu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler