Ana SayfaDizilerKadın 67. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Enver Beye Talip Çıkınca Şirin Çıldırıyor!

İlgili Postlar

Kadın 67. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Enver Beye Talip Çıkınca Şirin Çıldırıyor!

Kadın dizisi merakla beklenen 67. yeni bölümüyle 15 ekim salı günü ekranlara gelecek. Fox Tv ekranlarının efsaneleşen dizisinin son bölümünde, Hatice hayatını kaybetmişti. Bahar ise Şirin’den Sarp’ın masum olduğunu öğrenmiş doktorundan izin alıp onunla konuşmaya odasına gitmişti. İzleyicilerin, yeni bölümde en çok merak ettiği Sarp’ın hayatta kalıp kalmayacağı konusu oluyor. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı. Hatice’nin ölümünden hemen sonra Enver beye talip çıkınca Şirin çıldırıyor ve mahalleyi ayağa kaldırıyor.

Salı Dizileri 2019

Enver Beye Talip Çıkınca Şirin Çıldırıyor!

Kadın 67. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Safiye, Hatice’nin ölümünden hemen sonra Enver beye baş sağlığına geliyor ve onun elini tutup insanın eşini kaybetmesinin ne kadar zor bir şey olduğunu bildiğini söylüyor. Durumu anlayan Şirin, Safiye’ye hangi eşini kaybettiğinde yokluğuna alışamadığını üç kere evlendiğini hatırlatıyor. Kadın gittikten sonra mahalleye çıkan Şirin süslü Safiye’nin babasına yan gözle baktığını haykırıyor. Enver Şirin’e engel olamıyor. Bahar ve Sarp çocuklarla beraber kampa gidip mutlu anlar yaşıyorlar. Bunlar Bahar’ın hayali mi yoksa gerçek mi?

İşte Kadın 67. bölüm 2. fragmanı…

KADIN 66. BÖLÜM ÖZETİ!

Annesinin durumunun ağır olduğunu öğrenen Şirin, kendi yaptığı kötülükler yüzünden annesinin iyileşmediğini düşünüp Bahar’a yaptığı tüm kötülükleri anlatır. Aslında Sarp’ın hiç kendisiyle ilgilenmediğini, hep kendisinin onun peşinden koştuğunu, Sarp’ın hep onu sevdiğini, o fotoğraflarında gerçek olmadığını söyleyip ablasından kendisini affetmesini ister.

Bahar’ın o anda annesi aklına gelmez. Kendi hastalığının tekrar ortaya çıktığını, o yüzden Şirin’in kendisine bu itirafları yaptığını zanneder. Şirin, ablasına hasta olmadığını söyler. Sonra Hatice’nin ölüm haberi gelir. Şirin ablasının yanına uzanıp gözyaşı döker. Arif ise Hatice’nin ölümüne sebep olduğu için polislere teslim olup güneş yüzü görmeden ölmeyi ister.

Ama kız kardeşi raporu uzattığı için polisler onu gözaltına almaz. Bahar’ın yanına giden Arif, Bahar’dan kendisini affetmemesini, annesinin ölümüne sebep olduğunu söyler. Hatta Sarp’ın ölmemesi için dua ettiğini Nisan’la Doruk’un anneannelerinden sonra babalarının da katili olmak istemediğini söyleyip gözyaşı döker. Sarp, yoğun bakımdan çıkıp normal odaya alınır. Bahar doktordan 3 dakika izin alıp Sarp’la konuşmaya başlar.

Kadın 67. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sarp Şaka Mı Yapıyor Yoksa Öldü Mü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler