Ana SayfaDizilerMucize Doktor 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Nazlı'ya Aşık Mı Oluyor?

İlgili Postlar

Mucize Doktor 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Nazlı’ya Aşık Mı Oluyor?

Mucize Doktor dizisi 5. yeni bölümüyle Fox Tv’de ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hastaneye yeni gelen çocuk Ali’nin ölen abisine çok benzer. Ali, kolu kırıldığı için hastaneye gelen Kerem’in tüm testlerini yaptırır ve beyninde bir kitleye rastlar. Kerem’in kanser olmama ihtimalinin olduğunu anlayan Ali’ye gereken testi yapılması için izin verilmez. Nazlı onun yardımına koşar ve testi yaptırır. Bu sırada Ali, Nazlı’ya karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Ali Nazlı’ya aşık mı oluyor?

Perşembe Dizileri 2019

Ali Nazlı’ya Aşık Mı Oluyor?

Mucize Doktor 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Düğün konvoyu zincirleme kaza yapıyor ve hastaneye bir çok yaralı geliyor. Ferman, kimsenin kahramanlık yapmamasını söyleyip Ali’ye ilgilenmesi için bir hasta veriyor. Ali, Adil’e birinden hoşlandığını nasıl anlayacağını soruyor. O da hissinle anlayabileceğini söylüyor. Çok karışık ve tehlikeli gördüğü için birinden hoşlanmaktan vazgeçmeyi düşünür.

işte Mucize Doktor 6. bölüm 1. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kolu kırılarak gelen çocuktan ilgilenmesi için Ali’ye görev verirler. Ali, bütün testleri yaptırdıktan sonra çocuğun beyninde kanser olduğu zannedilen bir kitleye rastlar. Kerem’in kanser olmama ihtimali olduğunu söyleyen Ali’ye yapması gereken teste kimse izin vermez. Nazlı Ali’nin yardımına koşup testi yaptırır. Ali, Kerem’den Nazlı’nın beğendiği filmleri öğrenir ve ona bir süpriz hazırlar. Hastanede Ferman hocanın evleneceği dedikoduları yayılır.

Aynı asansöre binen Nazlı’ya Ferman, neden dalgın olduğunu sorar. Nazlı, Ferman’a evleneceğini duyduğunu söyleyip tebrik eder. Ferman, öyle bir şey olmadığını onunda böyle bir şeylere inanmamasını söyler. Hatta, onunla sonsuza kadar beraber olabileceklerini söyler. Nazlı Ali’nin evine gittiğinde en sevdiği filmi görünce çok mutlu olur. Filmi izlerken de Ferman’ın sözleri aklına gelir.

Nazlı, Kerem’in testinin sonucunu Ali’ye verir. Ali, sonucu okuduğunda Kerem’in kanser olmadığını öğrenir. Ferman’ın yanına gidip bu mutlu haberi ailesine kendi vermek istediğini söyler. Oda kabul eder. Aile bu haberi duyunca çok mutlu olur. Kerem’in vücudu enboli atar ve Ali ameliyata hazırlanır. Ama, Ferman buna izin vermez ve kendisi girer ameliyata.

Mucize Doktor 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferman’ın Kendisine Bile İtiraf Edemediği Şey Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler