Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 40. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Fenalaşan Züleyha'yı Yılmaz Buluyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 40. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Fenalaşan Züleyha’yı Yılmaz Buluyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi merakla beklenen 39. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Müjgan’ın babası intihar ediyor. Babasının cenazesine ne annesi nede abisi katılmıyor. Züleyha, evdeki sıkıyönetimi Demir’e söylüyor. Demir annesinden Züleyha’yı serbest bırakmasını ona güvendiğini söylüyor. Bağ evindeyken fenalaşan haminneyi hastaneye yetişmeye çalışan Züleyha yolda fenalaşıyor. Fenalaşan Züleyha’yı Yılmaz buluyor.

Perşembe Dizileri 2019

Fenalaşan Züleyha’yı Yılmaz Buluyor!

Bir Zamanlar Çukurova 40. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hünkar Züleyha’nın evden dışarı adım atmasına izin vermiyor. İyice bunalan Züleyha, Hünkar hanıma baş kaldırıyor. Artık kimsesiz biri olmadığını Yılmaz’ın kendisi için yapacağı şeyleri tahmin bile edemeyeceğini söylüyor. Hünkar, yalan ifadesini geri almasını söylemek için her yerde Şermin’i arıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 39. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir, kendisini ziyarete gelen annesine Züleyha’nın odasından telefonu aldığını öğrendiğini, karısına güvendiğini onu serbest bırakmasını istiyor. Züleyha’nın odasına telefon tekrar takılıyor. Hünkar hanım işlerin başına geçiyor ve alacaklarını toplamaya başlıyor. Gaffur’a 200 lira veren Hünkar hanım iki adamını alıp tahsilata gitmesini istiyor. 200 lirayı kimseye vermek istemeyen Gaffur tek başına gidiyor.

Yolda Hatip ağanın yanına uğrayıp onunla yeyip içiyor ve ona tahsilata gittiğini, olan biten ne varsa her şeyi anlatıyor. Paraları alıp dönerken iki kişi önüne geçiyor ve paraları alıyorlar. Hatip ağaya koşup yardım isteyen Gaffur’a o parayı Hatip ağa veriyor ve birde üstüne senet yapıyor. Zaten paraları kendi adamlarına çaldığı için Gaffur’a o parayı rahatlıkla veriyor.

Hünkar, Şermin’i bulup ifadesini geri almasını isteyip göz dağı veriyor. Züleyha’nın odasından akrep çıkıyor. Evin ilaçlanmasını isteyen Hünkar, annesini Züleyha’yı da alarak bağ evine gidiyorlar. Adnan’ın ilaçlarını alması için Züleyha, Saniye’yi çiftliğe gönderiyor. Hünkar’da işi çıktığı için orada değildir. Haminne fenalaştığını gören Züleyha, çocuğunu da alıp hastanenin yolunu tutar.

Yılmaz, onların bağ evinde olduğunu öğrenir ve oraya gider. Ama kapıdan geri döner. Yolda, Züleyha’da fenalaşır çeşmede durup yüzüne yıkar. Döndüğünde haminne yoktur. Karnına ağrılar giren Züleyha, bebeğini düşürmek üzere olduğunu görür. Yılmaz, Züleyha’yı görür ve yardımına koşar.

Bir Zamanlar Çukurova 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Bebeğini Mi Düşürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler