Ana SayfaÜnlülerErsay Üner'den Dikkat Çeken Düetler!

İlgili Postlar

Ersay Üner’den Dikkat Çeken Düetler!

Son zamanlarda en çok duyulan isimler arasına giren ve yayınladığı “Nokta” isimli albümü ile büyük kitle yapan başarılı sanatçı Ersay Üner, geçtiğimiz günlerde albümlerindeki şarkılarını yayınladığı yer Jolly Joker, Vadi İstanbul Sahnesi oldu. Seslendirdiği şarkılarla birlikte dikkat  çeken düetler gerçekleşti.

Ersay Üner

Ersay Üner Kimdir?

Ersay Üner’e Büyük Sürpriz!

“Nokta” isimli albümü ile büyük kitle yapan başarılı sanatçı Ersay Üner, geçtiğimiz günlerde albümlerindeki şarkılarını yayınladığı yer Jolly Joker, Vadi İstanbul Sahnesi oldu. Başarılı sanatçı Ersay Üner dostlarını da yalnız bırakmadı. Ersay Üner’i izlemeye gelenler arasında; sevgilisi Büşra Pekin, sanatçı dostlarından İlyas Yalçıntaş, Buray, Feride Hilal Akın, Mahmut Orhan, Röya ve Aynur Aydın vardı. Geceye eşlik eden sürpriz doğum günü kutlamaları ise gecenin güzelliğini yansıttı.

Ersay Üner’den Doğum Günü Açıklaması!

Son zamanlarda en çok duyulan isimler arasına giren başarılı sanatçı Ersay Üner, en güzel şarkılarını dostları ve hayranları ile hep bir ağızdan söylemiştir sürpriz doğum gününü yaşayan sanatçı duygusal sözlerini hayranları ve sevenlerine doğum günü sürprizi yapmalarına karşılık güzel sözlerle yanıt vermiştir “Normalde söylemem ama bu sefer dileğimi sizlerle paylaşacağım, içimden böyle geldi. Ben stüdyoda çok fazla ürettim ve bunları sizlerle sahnede  paylaşmayı çok özledim. Dilerim konserlerimde sizlerle böyle sık sık bir araya geliriz. Nokta albümümün İstanbul’daki ilk konseri, çok güzel bir atmosfer var karşımda. Merak etmeyin yakında  bu konserlerin devamı gelecek. Sevginiz bana cesaret veriyor. Çok teşekkür ederim hepinize” yanıtlarını veren başarılı sanatçı güzel ve anlamlı olan bu gecede önemli anlar yaşamıştır.

Ersay Üner’den Dikkat Çeken Düetler!

“Nokta” isimli albümü ile büyük kitle yapan başarılı sanatçı Ersay Üner, geçtiğimiz günlerde albümlerindeki şarkılarını yayınladığı yer Jolly Joker, Vadi İstanbul Sahnesi oldu. Seslendirdiği şarkılarla ile birlikte dikkat  çeken düetler gerçekleşti. Başarılı sanatçı Ersay Üner dostlarını da yalnız bırakmadı. Ersay Üner’i izlemeye gelenler arasında; sevgilisi Büşra Pekin, sanatçı dostlarından İlyas Yalçıntaş, Buray, Feride Hilal Akın, Mahmut Orhan, Röya ve Aynur Aydın vardı. Geceye eşlik eden sürpriz doğum günü kutlamaları ise gecenin güzelliğini yansıttı. Gecenin akıcılığı devam ettikten sonra doğum günü sürprizi yaşandı doğum günün ardından ünlü snatçılar ile düete başlamıştır. Buray, İlyas Yalçıntaş, Feride Hilal Akın ve Röya ile birlikte şarkılar söyleyen Ersay Üner, gecenin akışı ile dinleyicilerden büyük bir övgü aldı. 40 yaşına giren başarılı sanatçı, doğum günü  pastası mumlarını üfleyerek dilek tuttu ve bu güzel gecenin sonuna gelmiştir.

Ersay Üner Feride Hilal Akın

Ersay Üner düet

Ersay Üner İlyas Yalçıntaş

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler