Ana SayfaKimdirErsay Üner Kimdir?

İlgili Postlar

Ersay Üner Kimdir?

Tatlım Tatlım şarkısı ile birlikte ününe ün katan Ersay Üner Kimdir? Ersay Üner kaç yaşında? Ersay Üner nereli? Gibi tüm soruları, Ersay Üner’in biyografisini ve hayatını yazımızda öğrenebilirsiniz.

Günümüzde besteci olarak bilinen Üner, aslen konyalıdır ve 7 Ekim 1978’de Konya’da doğdu. Konya Seydişehirli sanatçının babası müzisyen ve aynı zamanda memurdur. Türk müzik dünyasının pop sanatçıları deyince adını sıkça duyduğumuz şarkıcı Ersay Üner, lise son sınıfa kadar Konya’da yaşamaya devam etmiş ve lise öğrenimini bitirdikten sonra İstanbul’a yerleşmiş ve Demet Akalın’ın ekibine dahil olmuştur.


Bugün Doğan Ünlüler

Ersay Üner Müzik Merakı Ne Zaman Başladı?

Ersay Üner, 5-6 yaşlarında müziğe merak sardı. Müzik dünyasına davul ile giriş yapan sanatçı daha sonra bas gitar ile müzik dünyasına devam etti. Lise yıllarında eğitimini yarıda bırakıp İstanbul’a yerleşen sanatçı bazen gazinolarda klavye çalmış ve klavye çaldığı dönemlerde Kenan Doğulu ile Ercüment Vural, Ersay Üner’in müzik yeteneğini ilerletmesinde ve daha da geliştirmesine büyü katkı sağlamıştır. Bir arkadaşının aracılığı ile Kutsi ile tanışıp Kutsi’nin arkasında klavye çalmaya devam eden ve bu işi yaklaşık 4-5 ay sürdüren Üner, Kutsi sayesinde bir çok sanatçı ile tanışıp en son Demet Akalın ile tanışarak Kutsi’den ayrılarak Akalın’ın arkasında klavye çalmaya başlamıştır.

Bir gün Demet Akalın albüm yapmak isteyince Ersay Üner, “Ben size albüm yaparım” deyip “Allah’ından Bul” ve “Gazete” isimli iki şarkı ile birlikte toplamda 8 şarkısı Demet Akalın’ın o dönemdeki bir albümünde yayınlanmış ve Ersay Üner böylelikle Türk Pop Müziğine giriş yapıp hit olan şarkıları ile adından bahsettirmiştir.

Ersay Üner’in Sevgilisi Kimdir?

Yakışıklı besteci Ersay Üner, Murat Dalkılıç’ın daveti ile bir akşam yemeğine katılır ve Büşra Pekin’i görür. O gün onunla tanışıp ona aşık olduğunu söyleyen Ersay Üner, o günden bu yana Büşra Pekin ile birliktedir. Bir röportaj sırasında kendisine Büşra Pekin ile ilişkisi sorulan Ersay Üner, “Büşra deyince aklıma bir çok şey geliyor ama ben onun kalbine aşık oldum” diyerek ona olan aşkından bahsetmiştir.

Ersay Üner Kaç Yaşındadır?

Türk Pop Müziği deyince akla gelen ilk isimlerden olan Ersay Üner, 7 Ekim 1978 yılında doğmuş ve şu anda 39 yaşındadır.

Ersay Öner’in Boyu Kaç?

Türk Pop Müziği’nin yakışıklılarından olan Esay Üner’in boyu 1.85mt ‘dir.

Ersay Üner’in Burcu Nedir?

Demet Akalın ile yaptığı çalışmalar ile ününe ün katan sanatçı 7 Ekim 1978 yılında doğmuş ve burcu terazadir.

Ersay Üner Nerelidir?

Ersay Üner, aslen Konya’lıdır. Konya’nın Seydişehir ilçesinde dünyaya gelmiş ve 14 yaşına kadar burada yaşayıp İstanbul’a yerleşmiştir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler