Ana SayfaKimdirİlyas Yalçıntaş Kimdir?

İlgili Postlar

İlyas Yalçıntaş Kimdir?

Türkiye’de kaliteli sesiyle dinleyenlerin yüreklerine dokunan bir şarkıcı İlyas Yalçıntaş Kimdir? İlyas Yalçıntaş kaç yaşında ve nerede doğdu? İlyas Yalçıntaş hangi burç ve aslen nerelidir? İlyas Yalçıntaş hakkında merak edilen tüm bilgilere Kimdir Haberimizden ulaşabilirsiniz, İşte İlyas Yalçıntaş…

İlyas Yalçıntaş Ne Zaman Doğdu? İlyas Yalçıntaş Nerede Doğdu?

7 Mart 1989 senesinde doğan İlyas Yalçıntaş, İstanbul’da dünya ya gelmiştir.

İlyas Yalçıntaş Aslen Nereli? İlyas Yalçıntaş Hangi Burç? İlyas Yalçıntaş Kaç Yaşında?

Aslen Erzincan’lı olarak bilinen İlyas Yalçıntaş, Balık burcudur ve şu anda 29 yaşındadır.

İlyas Yalçıntaş Kimdir?

İlyas Yalçıntaş, kendi bestesi olan İncir adlı şarkısıyla X Factor isimli yarışmada yarışarak birdenbire Türkiyede üne kavuştu.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Anadolu Lisesinde lise öğretiminden mezun olan tamamlayan İlyas Yalçıntaş, bestelediği şarkısı ile bir anda Türkiye müzik gündemini oynatan çıkışı yaptı. Daha sonra Enbe Orkestrası ve Behzat Gerçeker ile baştan düzenlediği İncir şarkısı Ttnet Müzik ve Kral Pop’ta 1. sırayı alan İlyas Yalçıntaş’ın menajerliğini tamıtamına 565 Yapım üstleniyor.

2016 senesinde piyasaya çıkardığı albüm ile beraber Lavinia, İçimdeki Duman, Sadece Senin Olmak İçin, Olmazsa Olmazımsın, Nefes, Gül Bence, Dönebilsen, Kalbindeyim, Aşk Adam Seçiyor gibi eserlere imza atan şarkıcı İlyas Yalçıntaş, albümünün yanı sıra Şehrin Yolu adlı single parçası başta olmak üzere pek çok single projesinide başlatmıştır.

Youtube kanalının müzik dinleme ve izleme platformunda bile çok kısa süre zarfında binlerce tıklama alan şarkı trendtopic listesine girmeyi de hak etmiştir.

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler