Ana SayfaKimdirAtılay Uluışık Kimdir?

İlgili Postlar

Atılay Uluışık Kimdir?

Bizimkiler dizisi ile ününe ün katan Atılay Uluışık Kimdir? Atılay Uluışık Ne zaman ve Nerede Doğdu? Atılay Uluışık Hangi Burç ve Aslen Nereli? Atılay Uluışık Kaç Yaşında ve gerçek ismi nedir? Atılay Uluışık hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere Kimdir Haberimizden okuyabilirsiniz, İşte Atılay Uluışık …

Atılay Uluışık Ne zaman Doğdu? Atılay Uluışık Nerede Doğdu? Atılay Uluışık’ın Gerçek ismi nedir?

Atılay Uluışık,  9 Mart 1977 yılında, Ankarada dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Asım Bayri olan Atılay Uluışık aslen Balıkesirli’dir.

Atılay Uluışık Hangi Burç? Atılay Uluışık Aslen Nereli?

Atılay Uluışık Kaç Yaşında?

Balık burcu olan Atılay Uluışık, Aslen Balıkesir’lidir. Atılay Uluışık şu an 41 yaşındadır.

Atılay Uluışık Kimdir?

Bir Abisi olan Atılay Uluışık’ın anne babası emekli olduğunda Adapazarı’na yerleşirler. 1995 yılında Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’nden mezun olan Atılay Uluışık, 2000 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünü bitirmiştir.

Henüz 6 yaşındayken TRT‘de görevli olan babası sayesinde TRT ekranlarında ünlü tiyatrocuAli Poyrazoğlu ile birlikte bayram skeçlerinde de oynayarak, oyunculuk kariyerinde ilk adımı atmış oldu. 12 yaşına geldiğinde 1989 yılında TRT ekranlarında izlemeye başladığımız “Bizimkiler” dizisinde Ali karakterini canlandırarak 13 yıl boyunca Türk izleyicisinin gönlünde tarh kurmayı başarmış bir oyuncudur.

Bizimkiler dizisi 2002 yılında sonlandıktan sonra Ukrayna‘nın Odessa şehrindeki dayısının yanına giden Atılay Uluışık, orada kendi işinin sahibi olarak Odessa şehrinde bir pimapen fabrikasının sahibi olmayı başardı.

2008 senesinde İpek Aydın ile evlenen Atılay Uluışık, 2012 yılında boşandı ve bu evlilikten Alya Uluışık adında bir kızı vardır.

Bizim Yağ, Gima ve Kuveyt Türk reklam filmlerinde oynayan Atılay Uluışık, 2013 senesinde ATV’de yayınlanan, Doksanlar dizisinde öğretmen Kemal karakterinde hayat vermiştir.

Başarılı sanatçımız Atılay Uluışık’a özel ve oyunculuk hayatında bundan sonraki projelerinde Magazin Haberleri Ailesi olarak başarılarının devamını dileriz..

Atılay Uluışık’ın Yer Aldığı Projeler;

2014 – Kara Para Aşk (Ege) (TV Dizisi)
2013 – Soğuk (Azer) (Sinema Filmi)
2013 – Doksanlar (Öğretmen Kemal) (TV Dizisi)
2003 – Hürrem Sultan (Şehzade Selim) (TV Dizisi)
2000 – Balalayka (Mustafa) (Sinema Filmi)
1993 – Yazlıkçılar (Mert) (TV Dizisi)
1989 – 2002 – Bizimkiler (Ali) (TV Dizisi)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler