Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç Chloe İçin Konuştu; Fiyatını Arttırmıştır!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç Chloe İçin Konuştu; Fiyatını Arttırmıştır!

Yaklaşık 1.5 ay önce boşanan Serdar Ortaç ve Chloe çifti oldukça sancılı bir boşanma sürecinden geçmiş ve tarafların boşanmadan sonra sıra sıra hastanelik olduğunu görmüştük. Geçtiğimiz günlerde bir mekanda sahne almadan önce magazin muhabirlerine boşanmanın ardından bazı açıklamalarda bulundu.

Aşk Acısına Çok Dayanıklıyım…

serdar ortaç chloe loughnan

Serdar Ortaç Kimdir?

Konser öncesi basının sorularını cevaplayan Serdar Ortaç muhabir arkadaşların sorduğu Chloe ile ilgili sorulara cevap verdi işte o açıklamalar;”Aşk acısına çok dayanıklıyım. Elbette üzülürüm. Ama içime atıp onarırım. Sonra şarkılar ortaya çıkar. Örneğin ‘Yaz Yağmuru’nu ilk sevgilime yazmıştım. ‘Balım’ parçasını da Chloe’ye ithaf etmiştim.” diyerek Chloe ile ilgili aşk acısına dair soruları böylelikle cevaplamış oldu.

Serdar Ortaç Ve Chloe Boşandı!

Serdar Ortaç Chloe İçin Konuştu; Fiyatını Arttırmıştır!

Chloe Loughnan Kimdir?

5 yıllık biten evliliğin ardından ve 1.5 ay önce boşanan bu çiftin ayrılık sonrası Chloe’nin iş olarak ne yapacağı Türkiye’ de mi kalacağı bir süre konuşulmuştu. Serdar Ortaç’ a ayrılığın ardından Chloe’nin iş alamadığı ve bu yüzden sıkıntı çıktığını kaşe fiyatınında düştüğü sorulunca eski eşiyle alakalı  konuştu. Chloe fiyatını oynatmaz. Evliyken de güzel bir kaşesi vardı. Şimdi Kıbrıs’ta film çekecekmiş. Ücreti kesin yine iyidir. Ayrıca boşanınca neden düşsün? Aksine artması lazım. O çok güzel bir kadın. Her yerde iş bulur. Eski eşimi sonuna kadar destekliyorum.” dedi. Muhabirlerin yeni aşk var mı sorusuna karşılık olarak ”Aşk şu an düşüneceğim son konu’ “Geçen hafta Kuruçeşme’de bir kafede kız arkadaşımla görüntülendim. Herkes aşk sandı, ama sevgilim değil. Yeni boşandım. Aşk şu an düşüneceğim son konu. Kapalı değilim, ama aklıma gelmiyor. İşime odaklanmış durumdayım.” diyerek bu konuyu da özenlikle kapatmış oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler