Ana SayfaKültür ve SanatMüzikCeren Gündoğdu'dan Çarpıcı Bir Ayrılık Şarkısı

İlgili Postlar

Ceren Gündoğdu’dan Çarpıcı Bir Ayrılık Şarkısı

“Ben Hep Seni Sevdim” şarkısıyla büyük bir çıkış yapan Ceren Gündoğdu, müzik hayatındaki yükselişine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda “Sağım Solum Aşk” şarkısını dinleyicisiyle buluşturan başarılı şarkıcı Ceren Gündoğdu’dan çarpıcı bir ayrılık şarkısı geldi. Bu şarkısıyla da gönülleri fethetmeyi başaran Ceren Gündoğdu’nun klibi de çok sevildi.

Müzik Kariyerinde Emin Adımlarla İlerliyor

Müzikle çocukluğundan beri ilgili olan Ceren Gündoğdu, 2005 senesinde “En İyi Kadın Solist” seçilmiş ve “En İyi Beste” alanında üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştır. 2008 senesinde ise “Istanbul Essence Acapella Vokal Topluluğu”na katılan ve IKSV’de “Genç Caz”da sahne almaya başlayan Ceren Gündoğdu’nun kendine özgü ses rengi çok beğenilmiştir. Senelerdir sahnelerde olan Ceren Gündoğdu 2018 senesinde çıkardığı “Tepetaklak” isimli single projesiyle dinleyicileriyle buluşmuştur.

Ceren Gündoğdu’dan Aşk Enerjisiyle Dolu Bir Şarkı “Sağım Solum Aşk”

“Sağım Solum Aşk” Çok Sevildi

Yaz boyunca çeşitli single çalışmalarıyla sık sık dinleyicileriyle buluşan Ceren Gündoğdu’nun Ağustos ayında çıkarmış olduğu “Sağım Solum Aşk” şarkısı dinleyicisi tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Sözü ve Müziği Ceren Gündoğdu’ya ait olan şarkı melodisindeki ezgileriyle de büyük beğeni topladı. Renkli klibiyle başarıya imza atan şarkının düzenlemeleri Arel Koray’a aitti.

Ceren Gündoğdu’dan Çarpıcı Bir Ayrılık Şarkısı

Alternatif pop müziğin yükselen isimlerinden olan Ceren Gündoğdu, “Kayıp” adını verdiği yeni şarkısını dinleyicisiyle buluşturdu. Yeni şarkısıyla ilgili “İnsan bazen kaybettiği şeylere o kadar çok takılır ki yaşamayı unutur. Bu şarkı yaşamayı tekrar hatırlamak isteyenlerin şarkısı olsun istedim” açıklamasını yapan Ceren Gündoğdu yeni şarkısıyla büyük bir hüzün hikayesini dinleyenlerine sunuyor. Düzenlemeleri Arel Koray Nalbant’a ait olan şarkının Bolu’da çekilen klip için yönetmen koltuğuna da Onur Işık Cantürk oturdu.

Ceren Gündoğdu Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler