Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Sevda'yı Unutacak Mı?

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Sevda’yı Unutacak Mı?

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kimse Bilmez 18. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yıllar sonra bir oğlu olduğunu ve hasta olduğunu öğrenen Ali’nin hayatı artık eskisi gibi olmayacak. Bir yandan oğlunun hastalığına çare bulmaya çalışan Ali, diğer yandan düşmanlarının kurduğu tuzaklarla mücadele ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında, ” Yolun bir yanı aşk bir yanı nefret” sözleriyle ne yapacağını bilemeyen Ali, Sevda’yı unutacak mı?

Pazar Dizileri 2019

Ali Sevda’yı Unutacak Mı?

Kimse Bilmez 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, yolunun bir yanının aşk diğer yanının nefret olduğunu, ne yana gideceğini şaşırdığını söyler. Her şeye rağmen Sevda’yı unutması gerektiğini bilen Ali, bunu nasıl yapacağını bilemiyor. Duygu ile Pilot arasındaki aşk ise tam gaz devam ediyor.

İşte Kimse Bilmez 19. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1186029818435067904

KİMSE BİLMEZ 18. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, Pilot’un da yardımıyla adamların elinden kurtulup yola çıkar ve Özlem’i arar. Özlem’in telefonuna Sevda çıkar. Ali, iliğin oğluna uyup uymadığını sorar. Sevda’da uyduğunu ona bildirir. Bunu duyan Ali, mutluluktan havalara uçar yalnız kaçtığı adamların tuzağına düşer. Pusu kuran adamlar Ali’nin bulunduğu arabanın üzerine kurşun yağdırır. Ali ile Pilot, saldırıdan yara almadan kurtulur.

Silah seslerini duyan Sevda’nın çığlıklarını duyan Özlem, çocuğunun kurtulması için tek umudu olan Ali’ye bir şey olduğunu zanneder. Sevda, annesine babasının Ali’nin oğlunu öldürdüğünü Uygar’ın öğrendiğini söylerken Köksal konuşulanları duyar. Artık iyice köşeye sıkıştığını düşünen Köksal, Ali’ye her şeyi anlatıp vicdan azabından kurtulmak ister. Uygar, Ali ile Pilot’un kardeş olduğunu da öğrenir ve bu bilgiyle Kurt beyin karşısına çıkar.

Pilot, Duygu’ya bir yüzük alıp evlenme teklif eder. Hüdaverdi’de onu taklit ederek Ezgi’ye evlenme teklif eder. Ali’yi tamamen unutan Duygu, Pilot’la yeni bir başlangıç yapmaya karar verir. Köksal, Ali’yi bulur ve tam her şeyi anlatacakken silahlar patlar. Ali’ye doğrultulan silahı gören Köksal, onun önüne gerilir ve kendisi vurulur. Köksal, Ali’ye gerçekleri anlatamadan ölecek mi?

 Kimse Bilmez 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Köksal Ali’ye Her Şeyi İtiraf Edecekken Vuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler