Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Köksal Ali'ye Her Şeyi İtiraf...

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Köksal Ali’ye Her Şeyi İtiraf Edecekken Vuruluyor!

Sevilen dizi Kimse Bilmez 18. yeni bölümüyle 20 Ekim Pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sevda, annesine Uygar’ın Ali’nin oğlunu babasının öldürdüğünü bildiğini söylüyor ve Köksal onları duyuyor. Pilot Duygu’a evlenme teklif ediyor. Uygar, Kurt beye Ali’nin kardeşinin kim olduğunu bildiğini söylüyor. Köksal ise Ali’ye her şeyi itiraf edecekken silahlar patlıyor ve vuruluyor.

Pazar Dizileri 2019

Köksal Her Şeyi İtiraf Edecekken Vuruluyor!

Kimse Bilmez 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Duygu’ya evlenme teklif eden Pilot’dan tiyolar alan Hüdaverdi de aynı anda Ezgi’ye evlenme teklif ediyor. Sevda, Ali kendisinden vazgeçse bile içinde ona dair bir umut kalmasa bile ondan vazgeçmeyeceğini söylüyor. Uygar ise vazgeçeceğini söylüyor. Kurt beyin karşısına çıkan Uygar, Ali ile Pilot’un kardeş olduklarını bildiğini söylüyor. Ali’ye tuzak kurulduğu anlarda Köksal, ona gidip oğlunun katilinin kendisi olduğunu söylerken ateş ediliyor. Köksal Ali’yi korumaya çalışırken kendisi vuruluyor.

İşte Kimse Bilmez 18. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1184879951666913282

 

KİMSE BİLMEZ 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali, bir oğlu daha olduğunu öğreniyor. Uygar, Sevda’yı onların buluştuğu yere götürüp, anne baba ve çocuk bu tabloda onun yeri olmadığını söylüyor. Ali oğlunu görmek için onun yanına gittiğinde Özlem’den babasını öldüğünü söylediğin öğreniyor. Bir aile dostu gibi oğlunu gören Ali, onun çok hasta olduğunu ve kendisinin iliği uyarsa hayatta kalabileceğini öğreniyor. Pilot, Vedat’ın hayatının tehlikede olduğunu öğreniyor.

Vedat’ı öldü zanneden Pilot oraya gittiğinde onu son anda kurtaran adama bir can borçlu oluyor. Onunda Ali ile bir hesabı olduğunu öğrendiğinde, kimin yanında olacağını şaşırıyor. Ali’ye türlü işkenceler ediliyor. Hatta elektrik verilirken Pilot, engel olmaya çalışıyor ama her yer adamlarla doludur. Ali, Pilot’tan sadece yerdeki bir çiviyi kendisine vermesini istiyor. İleride bekleyen Pilot. Ali’nin oradan sağ çıkacağına ihtimal vermiyor ama yinede bekliyor.

Ali adamları etkisiz hale getirip kurtuluyor. Yolda Özlem’i arıyor ve telefona Sevda çıkıyor. Alican’a iliğinin uyup uymadığını soran Ali, Sevda’dan iliğin uyduğunu öğreniyor. O sırada Ali’nin bulunduğu arabaya silahlı saldırı düzenleniyor. Silah seslerini duyan Sevda, Ali diye haykırıyor. Özlem ve annesi Sevda’nın sesiyle kötü bir şey olduğunu anlıyor.

Kimse Bilmez 18. Bölüm Fragmanı Yayında! Pilot Duygu’ya Evlenme Teklif Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler