Ana SayfaÜnlülerEsra Dermancıoğlu’ndan Şok Görüntüler!

İlgili Postlar

Esra Dermancıoğlu’ndan Şok Görüntüler!

Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Esra Dermancıoğlu, uzun süre boyunca sinema ve TV camiasından uzak durmuştur. Geçtiğimiz Günlerde sosyal medyadan gönderiler atmıştır attığı gönderileri gören hayranları ve sevenlerinin dikkatini çekmiştir. Esra Dermancıoğlu’nun bu şok görüntüleri magazin dünyasının gündemine oturmuştur.

Esra Dermancıoğlu Kimdir?

Esra Dermancıoğlu; “Patates kızartması selülit yapmaz”

Geçtiğimiz yılların en önemli dizisi olan “Fatmagül’ün Suçu Ne” adlı dizide adını duyuran Esra Dermancıoğlu, sosyal medya hesabından takipçilerinin dikkatini çekecek gönderi paylaştı. yaptığı rollerle övünen oyuncu ise Şimdilerde bir tiyatro projesi çalışmalarında bulunmuştur. Sosyal medyadan görüntülenen Esra Dermancıoğlu, bu defa ise ilginç giyim tarzı ile fotoğraflar paylaştı. Sosyal Medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü ; “Patates kızartması selülit yapmaz” notunu düştü.

Esra Dermancıoğlu’ndan Şok Görüntüler!

Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Esra Dermancıoğlu, uzun süre boyunca sinema ve TV camiasından uzak durmuştur. Oyuncu Şimdilerde ise bir tiyatro projesi çalışmalarında kendini geliştirmektedir. Beren Saat ile yakın dost olan ve birlikte çıktığı gece gezmelerinde muhabirler tarafından da görüntülenen Esra Dermancıoğlu, bu defa ise ilginç kıyafet tarzı ile fotoğraflar paylaştı. Sosyal medyada çok konuşulan bu fotoğrafın altına açıklama yapan Esra Dermancıoğlu, sevenlerinin ve takipçilerinin dikkatini çekmiştir.

Esra Dermancıoğlu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler