Ana SayfaDizilerMucize Doktor 7. Bölüm Fragmanı Yayında! Nazlı Ali'ye Hayranlık Duymaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 7. Bölüm Fragmanı Yayında! Nazlı Ali’ye Hayranlık Duymaya Başlıyor!

Fox Tv’nin en çok izlenen dizisi haline gelen Mucize Doktor 6. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Tolga, Ferman’ın özel izin alıp Beliz’e evlenmek teklif ettiğini Kıvılcımdan öğrenir. Onun evlenmesi demek başhekimliğinin tehlikeye girmesi demek olduğundan, Ferman’a sert çıkar ve tüm ekibe acil nöbeti yazar. Hastaneye zincirleme bir kaza gelir. Demir’in hastası ölür. Ali ise yeni bir teknikle hastasının hayatını kurtarır. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Nazlı Ali’ye hayranlık duymaya başlıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Nazlı Ali’ye Hayranlık Duymaya Başlıyor!

Mucize Doktor dizisinin 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hastaneye kalp hastası bir çocuk gelir ve Ferman ile Ali bu kritik ameliyata giriyor. Ferman’ın ekibinin yanlışlarını arayan Tanju, Nazlı’nın bir hastanın ölümüne neden olan yanlış müdahaleyi öğreniyor ve ona ceza vermeye hazırlanıyor. Ali Adil’e, dört temel duygusunun olduğunu, korkmayı, mutlu olmayı, kızmayı ve üzülmeyi bildiğini diğerlerinin hayalini bile kurmadığını söyler. O da kurmayı denemesini söyler. Ali’nin son başarısından sonra Nazlı, ona hayran olmaya başlıyor.

İşte Mucize Doktor 7. bölüm 1. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tanju, Ferman’a ve ekimine göz açtırmıyor. Düğün konvoyu kaza yapar ve iki düzine yaralı hastaneye geldiğinde Ali bir an donar kalır ama sonra toparlanır. Ferman, ekibine iş bölümü yapar. Ali, hastasına yaptığı müdahale ile hayatını kurtarır. Demir’in yanık yaralı hastaya yanlış müdahale yaptığını gören Tanju, onun daha önceki kaybettiği hastaları yüzüne vurup üstüne gider. Ferman, Tanju’ya sorumluluğu üzerine alır ve Demir’e Tanju’yu haksız çıkarmak için hastasıyla bağ kurmasını ister.

Ferman, hep Ali’nin hata yapmasından korkar. Bunu fark eden Adil, ona Ali’yle başka bir derdinin olduğunu söyler. Yaralı olan damadın omuriliği parçalandığı için bacağını kaybetme riski vardır. Ferman, gelin ve ailesiyle konuşup ellerinden geleni yapacaklarını ama bacağını da kaybedebileceklerini söyler. Ameliyata Ali’de girer. Başarılı bir operasyonla damadın ayağına kan gitmeye başlar. Adil hocayla Nazlı’nın girdiği ameliyatta ise hasta hayatını kaybeder. Ali, Adil hocaya hastasını kaybetmesinin Nazlı’nın yanlış müdahalesinden olduğunu üzülerek söyler.

Tanju, Demir’in babasının hasta için bağış yaptığını öğrenir. Ferman, Beliz’e evlenme dedikodusunun nereden çıktığını söyler. Beliz’de Kıvılcımı kızdırmak için söylediğini itiraf eder. Ali, Adil’e Nazlı’dan hoşlandığını itiraf eder.

Mucize Doktor 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Aşkına Karşılık Bulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler