Ana SayfaDizilerMucize Doktor 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Aşkına Karşılık Bulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Mucize Doktor 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Aşkına Karşılık Bulabilecek Mi?

Mucize Doktor dizisi merakla beklenen yeni bölümüyle 17 Ekim perşembe günü Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde, Zincirleme bir kaza geliyor ve Ferman Ali’nin kahramanlık yapmasını istemiyor. Adil hocaya Nazlı’dan hoşlandığını söyleyen Ali, aşkına karşılık bulabilecek mi? Nazlı’nın ise gözü Ferman hocadan başkasını görmüyor.

Perşembe Dizileri 2019

Ali Aşkına Karşılık Bulabilecek Mi?

Mucize Doktor 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, Nazlı’ya onun kendisini mutlu edecek bir şey yaptığını, kendisininde onu mutlu edecek bir şey yaptığını şimdi ise sıranın onda olduğunu söylüyor. Adil, Ferman’a onun Ali’yle başka bir derdi olduğunu kendisine itiraf etmesini söylüyor. Nazlı ise bir yaralıyı hastaneye getirmeden müdahale etmek zorunda kalıyor. Ali Adil hocaya gidip ona itiraf etmesi gereken bir şey olduğunu söyleyip Nazlı’nın ismini veriyor.

İşte Mucize Doktor 6. bölüm 2. fragmanı…

 

MUCİZE DOKTOR 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Kolu kırılarak hastaneye gelen çocuktan ilgilenmesi için Ali’ye görev verilir. Ali, bütün testleri yaptırdıktan sonra çocuğun beyninde kanser olduğu zannedilen bir kitleye rastlar. Kerem’in kanser olmama ihtimali olduğunu söyleyen Ali’ye yapması gereken teste kimse izin vermez. Nazlı Ali’nin yardımına koşup testi yaptırır.

Ali, Kerem’den Nazlı’nın beğendiği filmleri öğrenir ve ona bir süpriz hazırlar. Hastanede Ferman hocanın evleneceği dedikoduları yayılır. Aynı asansöre binen Nazlı’ya Ferman, neden dalgın olduğunu sorar. Nazlı, Ferman’a evleneceğini duyduğunu söyleyip tebrik eder. Ferman, öyle bir şey olmadığını onunda böyle bir şeylere inanmamasını söyler.

Hatta, onunla sonsuza kadar beraber olabileceklerini söyler. Nazlı Ali’nin evine gittiğinde en sevdiği filmi görünce çok mutlu olur. Filmi izlerken de Ferman’ın sözleri aklına gelir. Nazlı, Kerem’in testinin sonucunu Ali’ye verir. Ali, sonucu okuduğunda Kerem’in kanser olmadığını öğrenir.

Ferman’ın yanına gidip bu mutlu haberi ailesine kendi vermek istediğini söyler. Oda kabul eder. Aile bu haberi duyunca çok mutlu olur. Kerem’in vücudu enboli atar ve Ali çocuğu ameliyat etmek için hazırlanır. Ancak, Ferman buna izin vermez ve ameliyata kendisi girer.

Mucize Doktor 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Nazlı’ya Aşık Mı Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler