Ana SayfaDedikoduKerem Bürsin'den Olay Yaratacak Set Açıklamaları!

İlgili Postlar

Kerem Bürsin’den Olay Yaratacak Set Açıklamaları!

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin konuk olduğu Youtube’da Zeynep Ocak’ın sunduğu ‘Aşırı ünlülerle Kısa Sohbetler’ programına konuk oldu. Konuk olduğu programda rol aldığı dizi setlerindeki şok açıklamalarla şaşırttı.

‘Hande’nin Ağzı Kokmuyordu’

Güneşi Beklerken dizisinde başrolü canlandıran Kerem Bürsin partneri Hande Doğandemir  öpüşme sahneleri için ‘ öpüşmemizi hatırlamıyorum ama ağzı kokmuyordu ‘açıklamasını yaptı. Diğer projesi olan Yaşamayanlar dizisindeki partneri Nilperi Şahinkaya ise Nilperi soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da “Gel beni öp” diyordu. Açıklamalarında bulundu.

Kerem Bursin’den Diziler İle İlgili Sert Açıklama!

‘Asansörde Kalsam Öpüşmek İsterim’

Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kerem Bürsin İstanbul’daki ilk flörtünü şöyle anlattı:  En kötü flört buluşmam İstanbul’da oldu. Henüz ünlü değildim. Tanımadığım bir kişiyle yemeğe çıktık. Sonra ortak bir arkadaşımızın evine gittik. Arkadaşım da bizi yalnız bıraktı. Ama ben istemedim. Bir ara mutfağa geçip kahve yaptım. Elimde kahvelerle salona girdiğimde bir baktım kız soyunmuş. Poz verir gibi duruyor. Kımıldamıyordu, neredeyse nefes almıyordu. Kıza “İyi misin?” diye sormak zorunda kaldım. Aldatma konusunda sert olan ve daha önce hiç kimseyi aldatmadığını söyleyen Kerem Bürsin başkasından etkilenirsem ayrılırım dedi. Bu açıklamanın ardından sözlerine ‘aşık olduğum tek ünlü İngiliz oyuncu Helen Mirren 74 yaşında ama çok seksi bir kadın onunla asansörde mahsur kalsam, o isterse öpüşürüm’ şekinde devam etti.

 Kerem Bursin Dava Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler