Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim'in İyileşme Haberini Duyan Şeniz...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim’in İyileşme Haberini Duyan Şeniz Fenalaşıyor!

Kanal D ekranlarında milli maç nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan Zalim İstanbul 15. yeni bölümüyle 21 Ekim pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde izleyenleri büyük süprizler bekliyor. Agah, Ceren’in Nedim’e yaptığı eziyetleri gözleriyle görüyor ve onu evden kovuyor. Cenk’le Cemre’yi affedip elini öptüren Agah, Ceren’in karnındaki bebeğe DNA testi yaptırıyor. Nedim’in iyileşme haberini duyan Şeniz fenalaşıyor. Şeniz ve işbirlikçisi Ceren şimdi ne yapacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim’in İyileşme Haberini Duyan Şeniz Fenalaşıyor!

Zalim İstanbul 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cemre, Cenk’e Cemre ile arasında ne olduğunu soruyor. O da Nedim’e karşı ne hissettiğini soruyor. Cemre sürekli Nedim’i gözleriyle takip ediyor. Bunu gören Agah onun Nedim’i düşünmesinin münasip olmadığını söylüyor. Cenk, babasından Nedim’in iyileşmeye başladığını öğreniyor. Şeniz’de bu haberi öğrendiğinde baygınlık geçiriyor.

İşte Zalim İstanbul 15. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/QvKYB3de73A

ZALİM İSTANBUL 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Cenk, kendisini için yapılan veda partisine Cemre ile el ele gelip mikrofonu alarak evlendiğini açıklar. Evdekiler şok geçirir. Ceren baygınlık geçirir. Şeniz ise kendisini kaybedip misafirlerin önünde sinir krizi geçirir. Hiçbir şeyden habersiz eve gelen Agah, yerdeki evlilik cüzdanı alıp içine sakınca oğluyla Cemre’nin evlendiğini görür.

Cenk’e, evin çevresinde bile yakınlaştırmadığı kızla evlendiği için ona tokat atıp onun gibi bir evladı olmadığını söyler. Şeniz, oğlunu onlara yedirmeyeceğini Seher’in yüzüne haykırır. Cenk, Cemre’yi de alıp gider. Artık teknede kalmaya başlarlar. Cenk, Cemre’ye aşık olmuştur. Cemre’nin ise tek derdi Nedim’e yakın olup onu gördüğü eziyetten kurtarıp iyileştirmektir.

Ceren, tekneyi bulup ablasının yanına gidip hakaret etmeye başlar. O sırada Ceren’in itmesiyle Cemre düşüp kafasından yaralanır. Ceren onu öylece bırakıp gider. Cenk, Cemre’yi bulup hastaneye götürür. Bunu kim yaptığını öğrenmek içinde eve gidip hesap sorar.

Seher, Ceren’i elindeki flaş bellekle tehdit eden Şeniz’in konuşmalarını duyar ve flaş belleği ele geçirir. Agah beyin odasına gidip bilgisayarda Ceren’in Nedim’e yaptığı eziyetlerin olduğu görüntüleri izler. O sırada Agah bey gelir ve o da görüntüleri izler.

Zalim İstanbul 15. Bölüm Fragmanı Yayında! Ceren Kovuluyor Cemre İse Affediliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler