Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 15. Bölüm Fragmanı Yayında! Ceren Kovuluyor Cemre İse Affediliyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 15. Bölüm Fragmanı Yayında! Ceren Kovuluyor Cemre İse Affediliyor!

Kanal D ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen dizilerinden Zalim İstanbul 14. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Agah, Cenk’in Cemre ile evlendiğini öğrendikten sonra ortalık karışıyor. Cenk, arabasız ve parasız kalıyor. Seher, Ceren’in Cenk’ten hamile olduğunu, Nedim’e ettiği eziyetleri öğreniyor. Şeniz’in elindeki flaş belleğe ulaşan Seher, izlerken Agah geliyor ve görüntüleri oda izliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Agah tarafından, Ceren evden kovuluyor. Cemre ile Cenk ise affedilip eve alınıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ceren Kovuluyor Cemre İse Affediliyor!

Zalim İstanbul 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Agah, görüntüleri izledikten sonra Cenk’le Cemre’yi affeder. Cemre’nin eşyaları konağa taşınırken Ceren’in eşyaları ise aşağı indirilir. Seher, Ceren’in Nedim’e yaptıklarını görünce, kızının ipini kendi elleriyle çeker. Agah Ceren’i evden kovup, karnındaki bebeğe de DNA testi yaptırır. Cemre, Nedim’i görmek için odasına gittiğinde onu bulamaz. Agah, Nedim’i nereye gönderdi?

İşte Zalim İstanbul 15. bölüm fragmanı…

https://youtu.be/sIAPNuqB6aw

ZALİM İSTANBUL 14. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cenk, kendisini için yapılan veda partisine Cemre ile el ele gelip mikrofonu alarak evlendiğini açıklar. Evdekiler şok geçirir. Ceren baygınlık geçirir. Şeniz ise kendisini kaybedip misafirlerin önünde sinir krizi geçirir. Hiçbir şeyden habersiz eve gelen Agah, yerdeki evlilik cüzdanı alıp içine sakınca oğluyla Cemre’nin evlendiğini görür. Cenk’e, evin çevresinde bile yakınlaştırmadığı kızla evlendiği için ona tokat atıp onun gibi bir evladı olmadığını söyler.

Şeniz, oğlunu onlara yedirmeyeceğini Seher’in yüzüne haykırır. Cenk, Cemre’yi de alıp gider. Artık teknede kalmaya başlarlar. Cenk, Cemre’ye aşık olmuştur. Cemre’nin ise tek derdi Nedim’e yakın olup onu gördüğü eziyetten kurtarıp iyileştirmektir. Ceren, tekneyi bulup ablasının yanına gidip hakaret etmeye başlar. O sırada Ceren’in itmesiyle Cemre düşüp kafasından yaralanır. Ceren onu öylece bırakıp gider.

Cenk, Cemre’yi bulup hastaneye götürür. Bunu kim yaptığını öğrenmek içinde eve gidip hesap sorar. Seher, Ceren’i elindeki flaş bellekle tehdit eden Şeniz’in konuşmalarını duyar ve flaş belleği ele geçirir. Agah beyin odasına gidip bilgisayarda Ceren’in Nedim’e yaptığı eziyetlerin olduğu görüntüleri izler. O sırada Agah bey gelir ve o da görüntüleri izler.

Zalim İstanbul 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şeniz Cemre İle Pazarlığa Oturuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler