Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akın Emanetleri Yamaç'a İade...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akın Emanetleri Yamaç’a İade Ediyor!

Show Tv’nin sevilen dizinin merakla beklenen yeni bölümü Milli Maç nedeniyle yayınlanmadı. Dizinin 5. yeni bölümü 5. Ekim pazartesi günü ekranlara gelecek. Çukur’un yeni bölümünde, Yamaç, içlerinde Akin’ın da olduğu yerde tüm mahalleliyi toplayıp, Çukur’un İstanbul’da olduğunun herkesin öğreneceğini söyleyip savaş ilan ediyor. Bu savaşta dürüstçe mertçe yanlarında olmayı becerebilenlerin bu savaştan sağ çıkacağını söylüyor. Akın, dedesinden kalan emanetleri Yamaç’a iade ediyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Akın Emanetleri Yamaç’a İade Ediyor!

Çukur 3. sezon 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sultan, Akın’ı yanına çağırıp aldığı emaneti taşıdığını ancak şimdi bu emanetleri asıl sahibine bırakması gerektiğini söylüyor. Çukur’u polisler basıyor. Baskını öğrenen Cumali Yamaç’a sıkıntı çıkacağını söylüyor. Ama Yamaç ise sıkıntı çıkmayacağını, sıkıntı yoksa sıkıntı olacağını söylüyor. Meliha ise hapishanede lan Emmiye Yamaç’ın bilmesi gereken önemli bir sırrı ona söylüyor. Yamaç’ın bilmesi gereken önemli sır ne?

İşte Çukur 3. sezon 5. bölüm 1. fragmanı…

 

ÇUKUR 3. SEZON 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç’ın öldüğünü zanneden Akın, derin bir nefes alıyor. Ama, birisi Yamaç yaralıyken onu arabadan çıkartıp, arabanın benzin deposuna ateşleyip havaya uçurduktan sonra onu alıp Cumali’nin gizlendiği evin önüne bırakıyor. Cumali, yaralı kardeşini içeri alıp, tanıdığı alkolik bir doktoru çağırıp Yamaç’ı tedavi ettiriyor.

Eski doktor, Yamaç’ı iyileştirmeyi başarıyor. Akın’la Azer, Yamaç’tan kurtulduklarını zannedip hapisteki Koçovalı erkekleri hapiste dövdürmek için plan yaparlar ve dövdürürler. Saldırıda Emmi’de dayak yer hatta hafızasını kaybeder. Yamaç, Efsun’a babasının katili kendisi olmadığını tekrar yanına geleceğini söyleyip söz vermişti.

Kendine gelen Yamaç, Efsun’a verdiği söz aklına gelir. Vartolu’da hapiste dayak yer ve hücreye kapatılır. Yamaç, akıl hastanesinde gördüğü kızı dans ederken görür. Ortada müzik yokken oynayan kıza herkes şaşkınlıkla bakarken Yamaç’ın da kulağına müzik gelir ve birlikte erik dalı oynamaya başlarlar.

Yamaç, kardeşlerini hapishanede ziyarete gider. Kimseyle görüşmeyen Vartolu Yamaç’ın geldiğini duyunca çıkar ve görüşürler. Yamaç, mahalleye gidip babasının tezgahının başına geçer. Akın amcasını sağ olarak görünce şok olur. Aliço’nun telefonuna bıraktığı mesajı dinleyen Yamaç, onun yaşadığını öğrenir ve çok mutlu olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler