Ana SayfaDizilerYasak Elma 53. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsane Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 53. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsane Geri Dönüyor!

Yasak Elma dizisinin yeni bölümü dün akşam Milli Maç nedeniyle yayınlanmadı. Fox Tv’nin sevilen dizisi 53. yeni bölümüyle 21 Ekim Pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Halit, oğlunun hastanede karıştırıldığını öğrenip onu bulup Yıldız’a getiriyor. Ancak Yıldız, Halit’in kendisine yaptıklarını pek de affedecek gibi görünmüyor. Şahika ile kendisi arasında bir seçim yapması gerektiğini söyleyen Yıldız, istedikleri olmazsa Halit’den boşanmaya kararlı görünüyor. Şahika ile tek başa çıkabilecek kişi olan Ender sahalara geri dönüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ender Sahalara Geri Dönüyor!

Yasak Elma 53. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız, Halit Can için sünnet düğünü tertip ediyor. Halit’den istediği kişiyi çağırabileceği konusunda izin alıyor. Ender’in sünnet düğününe geldiğini gören Şahika rahatsız oluyor. Ender, Şahika’nın gizli görüşme yaptığı telefonu ele geçirmeyi başarıyor. Şahika için Yıldız küçük lokmaydı. O yüzden Ender’i ortadan kaldırmak istemişti. Şimdi Ender’le başa çıkamayacağını anlayan Şahika ne yapacak?

İşte Yasak Elma 53. bölüm 2. fragmanı…

YASAK ELMA 52. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, hastane parasını ödeyemediği için hastanede rehin kalır. Emir, Kaya beyden bu konuda yardım ister.Kaya, hastanenin masraflarını ödeyip Yıldız’ı kurtarır. Yıldız, Aysel’den Halit’in saç fırçasını isteyip başka hastanede DNA testi yaptırır ama sonuç aynıdır. Halit, Kaya’nın Yıldız’ın hastane masraflarını ödediğini öğrendiğinde sert bir çıkış yapar.

Ama Kaya, kucağında bebekle tek başına kalan bir kadını yalnız bırakmak vicdanının el vermeyeceğini söyler. Leyla, Emir’in evine gider ve orada Yıldız’ın halini görüp çok üzülür. Aklına bir de annelik testi yaptırması gelir ve bunu Yıldız’a söyler. Yıldız, üzülerek testi yaptırır ve kucağındaki bebeğin kendi bebeği olmadığı ortaya çıkar.

Yıldız, Ender’in ayaklarına kapanıp kendisine yardım edip çocuğunu bulmasını ister. Ender’de gözyaşlarını tutamaz. Hastaneye giden Ender, hastaneyi ayağa kaldırır. Ogün 4 tane erkek bebek doğduğunu öğrenir ve bebeklerin hepsini tek tek hastaneye getirip DNA testi almalarını ister. 3 tane bebekten kan alınır ve  DNA testi yapılır ama üçü de negatif çıkar.

Geriye bir bebek kalır onunda Avustralya’ya gittiğini öğrenir. Ender, üzülerek olanları Yıldız’a anlatır. O sırada kapı çalar ve Halit kucağında bebekle içeri girip Yıldız’a oğullarını bulduğunu söyler.

Yasak Elma 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın Kararı Kesin Ve Net!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler