Ana SayfaDizilerMasterchef 9. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

Masterchef 9. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Tv 8 ekranlarının tartışmasız en çok izlenen yarışma programı Masterchef Türkiye 29. bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmacılar kaptanlık oyunu için önlerine gelen kutuları açmadan önce yarışmaya yeni katılan Kıvanç’la tanıştılar. Bundan sonra yarışmaya yeni bir yarışmacı katılmayacak. Büyük yarış bundan sonra başlıyor ve her hafta bir yarışmacı elenerek eksilecek. Masterchef 9. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Detaylar haberimizde…

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterchef Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Masterchef 9. haftasında, ekranlara geldiği yeni bölümüyle yine reytinglerde ilk sırada yer almayı başardı. Yarışmacılar aralarına yeni katılan Kıvanç’la birlikte kaptanlık oyunu için yerlerini aldılar. Önlerine gelen kutuda çıkacak malzemelerle kendi tasarlayıp bir de isim koyacakları yemeklerini yapmak için yarışmacılar kutularını açtılar. Ek malzeme almak isteyen aldı ve yarış başladı.

MASTERCHEF 8. HAFTA KAPTANLIK OYUNU!

Kaptanlık oyunu oynanmadan önce sevilen yarışmacı Yasin, Suna ile uğraşmayı ihmal etmedi. Ona bir hediye aldığını söyleyip hediyesini Suna’ye verdi. Yılan desenli şapkayı gören Suna, teşekkür edip kafasına taktı. Şefler, yarışmacılardan klasik olmayan kendi hayal ürünleriyle yapacakları yemekler istedi. Murat, klasik saç kavurma ve pilav yaparak, Mustafa ise iki ayrı yemek yaparak tepki aldı.

İlk altıya, Batuhan F, Kıvanç, Yasin, Ye Katarina, Suna ve Ekin kaldı. Her şefin iki favori yarışmacısı arasından tekrar bir eleme yapıldı ve elemeye Suna ile Batuhan F kaldı. İkisi arasında yapılan seçimde Suna’nın yemeğinin daha yaratıcı olduğu düşünüldü ve kaptanlığı almaya hak kazandı. Mavi takım kaptanı olan Suna, Kırmızı takım kaptanı olarak Ekin’i seçti.

Mavi Takım kaptanı Suna’nın seçtiği yarışmacılar: Yasin, Yekaterina, Mustafa, Güzide, Eda ve Batuhan oldu.

Kırmızı Takım kaptanı Ekin’nin seçtiği yarışmacılar ise: F.Batuhan, Alican, Açelya, Kıvanç, Rıfat ve Cemre oldu.

ÖDÜL OYUNU!

Bu haftanın Masterclas ödül oyunu Somer şefle olacak. Takımlar, Somer şeften Masterclas alabilmek var güçleriyle bir çocuk için doğum günü pastası yapmak için kolları sıvadılar. Kırmızı takım yetiştirememe heyecanı yaşadılar ama son anda pastayı tamamlayıp sundular. Lezzet olarak Kırmızı takımın pastası beğenildi ancak Mavi takımın pastasının görüntüsü aha çok beğenildi. Mavi takım ödül oyununun galibi oldu.

Masterchef 8. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler