Ana SayfaDizilerKadın 67. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Sarp'ın Ölümü Bahar'ı Perişan Ediyor!

İlgili Postlar

Kadın 67. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Sarp’ın Ölümü Bahar’ı Perişan Ediyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi merakla beklenen yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde,Bahar’ı ikinci bir şok bekliyor. Tam Bahar Sarp’ın masum olduğunu, tüm başına gelenlerin Şirin’in yüzünden olduğunu öğrenip onunla konuşup, çocuklarıyla birlikte yeni bir hayal kurmaya başlamışken Sarp’ın ölümü Bahar’ı perişan ediyor. Şirin’in tuzakları, hastalıkla mücadele etme yoksulluk derken tamda gerçekler ortaya çıkmışken önce annesini sonra Sarp’ı kaybeden Bahar ne yapacak?

Salı Dizileri 2019

Sarp’ın Ölümü Bahar’ı Perişan Ediyor!

Kadın 67. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Bahar, Sarp’la kamp yapma hayalleri kurarken onun öldüğünü anlıyor. Sarp’ın ölümünü kabul edemeyen Bahar, nasıl bir insanın kamp yapmayı sevmediği halde kamp yapma hayalleri kurup kendisini bırakıp gitmesine isyan eder.

İşte Kadın 67. bölüm 3. fragmanı…

KADIN 66. BÖLÜM ÖZETİ!

Hatice hanım yoğun bakımdadır. Onu görmek için hazırlanan Şirin son anda annesinin fenalaşması nedeniyle yanına alınmaz. Buna isyan eden Şirin hastaneyi ayağa kaldırır. Annesinin bu halinin kendi yaptığı kötülükler yüzünden olduğunu düşünüp Bahar’ın yanına gider. Şirin, Bahar’a ve Sarp’a yaptığı tüm kötülükleri bir bir anlatarak zehrini kusar.

Aslında Sarp’ın hiç kendisiyle ilgilenmediğini, hep kendisinin onun peşinden koştuğunu, Sarp’ın hep onu sevdiğini, o fotoğraflarında gerçek olmadığını söyleyip ablasından kendisini affetmesini ister. Şirin’in böyle bir itirafta bulunmasıyla Bahar, kendisinin hastalığının yeniden depreştiğini ölecek olabileceğini düşünür. Annesinin durumu hiç aklına gelmez.

Şirin, ablasına hasta olmadığını söyler. Sonra Hatice’nin ölüm haberi gelir. Şirin ablasının yanına uzanıp ondan teselli bulmaya çalışır. Arif ise Hatice’nin ölümüne sebep olduğu için polislere teslim olup güneş yüzü görmeden ölmeyi ister. Ama avukat olan kız kardeşi raporu uzattığı için polisler onu gözaltına almaz.

Bahar’ın yanına giden Arif, Bahar’dan kendisini affetmemesini, annesinin ölümüne sebep olduğunu söyleyip,  hatta Sarp’ın ölmemesi için dua ettiğini Nisan’la Doruk’un anneannelerinden sonra babalarının da katili olmak istemediğini söyleyip gözyaşı döker. Sarp, yoğun bakımdan çıkıp normal odaya alınır. Bahar doktordan 3 dakika izin alıp Sarp’la konuşmaya başlar.

 Kadın 67. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Enver Beye Talip Çıkınca Şirin Çıldırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler