Ana SayfaÜnlülerBerkay'ın Mehmetçik İçin Ricası

İlgili Postlar

Berkay’ın Mehmetçik İçin Ricası

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Berkay’ın Mehmetçik için ricası; Lolita, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli, İnanırım, Gel Gel, Benim Hikayem, Yaz gibi sevilen şarkılarını ve severek söylediği şarkılardan oluşan repertuvarı ile 19 Ekim Cumartesi günü Vadi Açıkhava konser alanında sevenlerini coşturacak. Berkay bu konserindeki tüm geliri Mehmetçik Vakfına bağışlayacak.

Konsere Gelmelisiniz

Berkay sosyal medyadan yaptığı açıklamada tüm hayranlarına seslenerek gelmelisiniz konserin tüm geliri Mehmetçik vakfına gidecek, bilet alarak siz de katkıda bulunabilirsiniz çağrısında bulundu. Sanat, cemiyet ve iş dünyasından birçok isim Berkay’ın çağrısına cevap vererek bilet aldı. Bundan önce Harbiyeyi dolduran Berkay, kızı Arya Şahin ve eşi Özlem Ada Şahinle Harbiye’de güzel görüntülere sahne olmuştu.

Berkay’ın Mehmetçik İçin Ricası

19 Ekim Cumartesi günü Vadi Açıkhava’da düzenlenecek konserin biletleri Biletix ’de. Biletix Mehmetçik Vakfı yararına düzenlenen konserden bilet satışlarında hiçbir komisyon almayacak ve tüm geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulunacak. Berkay’ın güzel sesini dinlemek ve eğlenceli sahnesini izlemek hem de Mehmetçik Vakfına katkıda bulunabilmek istiyorsanız bilet almalısınız.

Berkay Kimdir?

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Berkay'ın Mehmetçik için ricası
Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Berkay’ın Mehmetçik için ricası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler