Ana SayfaDedikoduTuba Ünsal Gidenlerden Dedi!

İlgili Postlar

Tuba Ünsal Gidenlerden Dedi!

Son dönemlerde evli iş adamı Caner Karaloğlu ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Tuba Ünsal bu kez seneler önceki eski sevgilisiyle yan yana görüntülendi. Bir barışma olabileceği ihtimalini akıllara düşüren ünlü oyuncunun yakalandığı isim “Tuba Ünsal gidenlerden dedi” dedirtti.

Tuba Ünsal Caner Karaloğlu Aşkı Gündeme Damgasını Vurdu

Geçtiğimiz sene Mirgün Cabas’la evliliğini noktalayan Tuba Ünsal’ın yeni aşkı herkesi şaşırtmıştı. İş adamı Caner Karaloğlu ile yasak bir aşka başlayan Tuba Ünsal, Karaloğlu’nun evliliğinin bitmek üzere olduğunu açıklayarak karısının da başka insanlarla görüştüğünü dile getirmişti. Tuba Ünsal’la aşkı basına yansıdıktan bir süre sonra eşine boşanma davası açan Caner Karaloğlu’nun boşanma süreci 1 sene olmasına rağmen hala devam ediyor.

Tuba Ünsal, “İyi Ve Güçlüyüm”

“Çamur At İzi Kalsın”

Geçtiğimiz aylarda Elisabeth Mas’a şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen Tuba Ünsal yaşanan olay karşısında bunun bir çamur at izi kalsın durumu olduğunu dile getirmişti. Mas’ın Ünsal boğazımı sıktı, Caner tokat attı iddialarına karşılık olarak restoranda bir elin boynuna sarıldığını açıklayan Tuba Ünsal asıl şiddet görenin de kendisi olduğunu açıklamıştı.

Tuba Ünsal Kimdir?

Tuba Ünsal Gidenlerden Dedi!

Geçtiğimiz gün bir arkadaşının doğum günü vasıtasıyla Nişantaşı’nda bir araya gelen Mustafa Sandal ve Tuba Ünsal barışma sorusunu akıllara düşürdü. Hatırlarsanız Mustafa Sandal ve Tuba Ünsal 2000 senesinde büyük bir aşka tutulmuş ve iki sene boyunca birlikte kalmışlardı. İki senenin sonunda yoğunluklarından dolayı bir araya gelemeyen çift aralarındaki her şeyi hızlı tükettiklerini ve artık eskisi gibi hissetmediklerini açıklayarak ayılmıştı. O günden sonra bir daha birlikte görüntülenmeyen ikili aradan 15 sene sonra aynı masaya oturdu. Barışma iddiaları ile ilgili gazeteci Bilal Özcan’ın paylaşımına yorum yapan Ünsal, “Mustiyle çok iyi arkadaşız” açıklamasında bulundu.

Mustafa Sandal Kimdir?

Tuba Ünsal Gidenlerden Dedi!
Tuba Ünsal Gidenlerden Dedi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler