Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ: Bu Hukuk Mücadelesinin Hatırlanmasını Sağlayacağım!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ: Bu Hukuk Mücadelesinin Hatırlanmasını Sağlayacağım!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ son dönemlerde oldukça can sıkıcı haberlerle gündemde. 2016 senesinde Başak Dizer ile dünya evine girmişti. Birkaç gün önce ihanet haberleriyle gündeme gelen Kıvanç Tatlıtuğ hakkında çıkan haberlere sessizliğini bozdu. Yaptığı açıklamada Kıvanç Tatlıtuğ “Bu hukuk mücadelesinin hatırlanmasını sağlayacağım” sözleriyle gündeme bir kez daha damgasını vurdu.

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer Evliliği

İşindeki başarısından adından büyük bir övgüyle bahsettiren Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 senesinde bir süredir beraber olduğu Başak Dizer ile dünya evine girmişti. Türkiye’de büyük bir düğün yerine Paris’te küçük bir nikah töreni tercih eden çiftin, nikah törenine sadece aileleri ve yakın arkadaşları olmak üzere 40 kişi katılmış.

Kıvanç Tatlıtuğ İhanet İddiaları

“Anlatmazam Olmaz” isimli magazin programında konuşulan ihanet konusu gündeme damgasını vurdu. İddialara göre Kıvanç Tatlıtuğ eşini 2013 senesinde aynı reklam filmde rol aldığı partneriyle aldattı. Victoria Secret’ın genç meleği Sara Sampaio ile yurt dışında bir otelde buluştuğu iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ’nun hakkındaki iddialara tepkisi sert oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ: Bu Hukuk Mücadelesinin Hatırlanmasını Sağlayacağım!

Aldatma iddiaları hakkında bugün açıklama yapan ünlü oyuncu, “Benim oyunculuğum veya yaptığım işlerle ilgili her zaman istediğiniz eleştiriyi yapma hakkına sahipsiniz.Ancak birkaç gündür ailem ve evliliğim hakkında yapılan haberler gerek kişilik haklarımı, gerek ailenin kutsallığını hiçe sayar hale gelmiştir.” açıklamasını yaparak hakkındaki asılsız iddialar nedeniyle kendisine mahkeme yolu açıldığını belirtti. Hakkında hiçbir delil olmadan bu tarz haberlerin yapılmasını doğru bulmadığını dile getiren Kıvanç Tatlıtuğ, Sara Sampaio’yu reklam filminden sonra bir daha göremediğinin altını çizerek, “Bu kapsamda hakkımda yapılan asılsız haber ve yorumlar aleyhine yasal haklarımı kullanmak mecburiyetinde bırakıldığımı, bu hukuk mücadelesinin bir örnek olarak hatırlanmasını sağlayacağımı, herkesin bilgisine sunarım.” açıklamasını yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler